loading

Recenze Le Chaton Anti-ageing sérum 30 g

Kód produktu: kLCH014

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 9. květen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemné

  • Jana Nováková | 22. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Rozhodně si výrobek koupím znovu, protože hydratuje a vypíná obločej, dobře se roztírá a krásně voní.

    • Pro
    • Velice brzy je viditelný účinek Při rozhodování o koupi výrobku mi pomohly recenze
  • 27. duben 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Doporučuji.

    • Pro
    • Příznivá cena
    • Proti
    • Moc rychle se vsákne do pokožky.
  • 27. únor 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    příjemná aplikace, mám pocit, že udržuje pokožku mladou :-)

  • 12. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    - příjemný podklad pro krém či make-up - mám pocit vypnutí pokožky

  • Šárka | 23. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    přípravek je výborný, dobře se nanáší a pleť je po něm vypnutá! Určitě doporučuji vyzkoušet!

    • Pro
    • příjemná aplikace, pleť je po použití vypnutá
    • Proti
    • o žádných nevím
  • 17. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    Zatím velmi příjemný, navozuje pocit svěží pleti, dávám ho i pod oči a nanáším i pod krém.

    • Pro
    • - dobře se vstřebává, zatím však nemohu hodnotit účinky
  • Daniela Konečná | 17. srpen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborný bezvadně zvlhčuje pleť, velmi vhodný pod noční krém. Ve spojení s výbornými krémy od této firmy vyhlazuje vrásky. Jsem už penzistka a proto velmi důkladně hledám co mi pomůže oddálit stárnutí pokožky i pleti. Zatím jsem nic lepšího nenašla.Vhodný pro alergickou pleť nezanechává suchou pokožku. Jsem ráda, že jsem jej objevila, ale to na základě toho, že mi byly posílány letáčky s možností přeposlání, že firma pošle testery, který mi byly nabídnutý a já zjistila, že je to výborná „pomůcka“ proti stárnutí. Vřele všem doporučuji. „Kozí“ kosmetika má mnoho variací je pro mladou, problémovou, zralou i stárnoucí pleť. Každý si může vybrat. dosud jsem napsala 103 slov a stále mi to hlásilo, že mám málo slov.

    • Pro
    • bezvadně zvlhčuje pleť vyhlazuje vrásky
    • Proti
    • mám napsanýcch 103 slov a dole mě to hlásí, že mám napsaných málo slov. nějak to vaše počítadlo nefunguje.
  • 3. červen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji použít pod den/noc krém nebo pod masku

    • Pro
    • ihned se vstřebá
    • Proti
    • pro smíšenou pleť není dobrý použít samostatně (tj. bez následného použití krému) - hned se vsákne a pleť mi přijde nepříjemně napnutá
  • 28. září 2014

    Celkové hodnocení: 90%

  • 15. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 26. duben 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 16. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 20. leden 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 10. leden 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 9. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 5. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 29. červenec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 13. červenec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

Kosmetická a vizážistická
poradna ZDARMA
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací