loading

Recenze Refectocil Barva na řasy a obočí Refectocil 15 ml

Kód produktu: kDKR0813

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 26. září 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Kapku barvy staci smichat s kapkou oxidantu a do 15 minut je vse hotove. Barvu jsem nechala pusobit 6 minut, kuzi neprobarvila, ale barevny vysledek na oboci je perfektni.

    • Pro
    • Odstin Snadna priprava Snadna aplikace (mam kremovy oxidant, to asi pomaha taky) Zadna neadekvatni reakce pokozky
    • Proti
    • Zadna
  • Michellka | 16. září 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Vyzkoušela jsem jako barvu na obočí a jsem spokojená. Doporučuji blondýnkám, kterým podobně jako mně, nesluší teplé odstíny a proto se bojí hnědé barvy, že by jim šla moc do zrzava. Není potřeba kupovat speciální oxidant, stačí 3% peroxid z lékárny. Barvu jsem nechala působit 5 minut, příště nechám o minutu méně, ale výsledek je pěkný, nijak přehnaný a nenabarvila se mi kůže. Z tuby neubylo prakticky nic, takže vydrží asi navěky :-)

    • Pro
    • snadná a rychlá aplikace vhodná barva na obočí pro blondýnky dlouho vydrží
  • 12. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    super barva, jednoduchá aplikace

    • Pro
    • super barva není až tak tmavý. takže vám barva nechytne do červa přirozená barva super barva jednoduchá aplikace
    • Proti
    • obočí nevydrží nabarvené tak dlouho jako třeba po použití tmavších odstínů této značky potřebujete k tomu ještě peroxid
  • 12. červen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    super produkt, funguje bezvadně

  • 23. květen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    kvalitní barva na obočí

    • Pro
    • vše ok
    • Proti
    • chyběl návod, ten byl naštěstí u oxidantu, ale ani zde nebyl čas, po který má být barva ponechána na obočí
  • Alena Šplíchalová | 7. březen 2016

    Celkové hodnocení: 70%

    trvanlivost barvy, dobré odstranění barvy z okolní pokožky,dobře kryje prošedivělé obočí

    • Pro
    • trvanlivost barvy
  • Jana | 3. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    jednoduché použití vždy po ruce

    • Pro
    • super rychlé a kvalitní domácí použití
    • Proti
    • nic
  • Zdena | 2. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji,používám již opakovaně

    • Pro
    • dobrá kvalita barvy za výhodnou cenu
  • Iva | 11. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Kvalitní výrobek, který používám pravidelně už delší čas. Na nanášení doporučuji používat např. starý kartáček od řasenky, kterým se přípravek rovnoměrně a snadno nanese na obočí, příp. řasy.Barvu aplikuji zhruba jednou za dva až tři týdny, ale jako permanentní barva vydrží samozřejmě po celou dobu, než brva vypadne a nahradí ji jiná.

    • Pro
    • Snadná aplikace, rychlé působení, žádoucí výsledek.
    • Proti
    • Nic.
  • Magdi | 8. srpen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Kvalitní výrobek. Doporučuji.

    • Pro
    • Dobře a dlouho drží.
  • Magdi | 8. srpen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Léty prověření kvalitní barva.

    • Pro
    • Kvalitní barva. Dobrá cena. Dlouho drží.
  • Kamča | 2. srpen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Kromě toho, že první 2-3 dny je to výrazně tmavé, nemám žádné výtky.. Doporučuji :)

    • Pro
    • Perfektní, barva taková jaká má být :-)
    • Proti
    • Po 14 dnech u moře mělo mé obočí zase stejne světlou barvu jako dříve, ale hned se to zase dobarvilo a hotovo ;-)
  • Petra | 22. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Maximalni spokojenost

    • Pro
    • Pouzivam ji leta a je nejlepsi co jsem kdy zkousela
  • 16. květen 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    Moc se mi líbí tato přírodní tmavě hnědá barva. Mohla by ale na obočí vydržet delší dobu, i když tam bude problém spíš asi v mojí mastné pleti. Bohužel, aby barva chytla, musím ji nechat působit delší dobu (cca 20 min.) a ke konci už mě i lehce pálí. Také by mohl být přiložen nějaký štěteček na nanášení, ale to je drobnost, dá se dokoupit. Celkově jsem s barvou spokojená.

    • Pro
    • krásná tmavě hnědá barva, vypadá přirozeně
    • Proti
    • mohla by vydržet na obočí delší dobu mohl by být přiložen nějaký štěteček na nanášení barvy, přiloženou tyčinkou to moc dobře nejde
  • 11. květen 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    dobře se nanáší,rychlé vyřízení objednávky

    • Pro
    • snadné použití spnil očekávání
  • 10. únor 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Nejlepší barva na řasy a obočí.

    • Pro
    • Snadná aplikace. Trvanlivost barvy výborná. Krátká doba působení při nanášení.
  • emma | 29. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Jedná se o barvu :D ne o řasenku, čili další otázky jsou bezpředmětné

    • Pro
    • Snadno se nanáší, výborně chytá i drží. Snadno se omyje i barva z pokožky při smývání. Vydrží dva týdny.
    • Proti
    • nic
  • 26. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    spokojenost

  • 21. září 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Kvalitní nepoužívám jiné.

  • diveerska | 12. září 2014

    Celkové hodnocení: 50%

    Barva mi vydrží nanejvýš týden. Potom se vymyje.

Kosmetická a vizážistická
poradna ZDARMA
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací