loading

Recenze Clarins Podkladová báze pod make-up (Instant Smooth) 15 ml

Kód produktu: kCL1170021

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • marfy | 6. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    jedna z nejlepších bází, které jsem vyzkoušela

    • Pro
    • krásně se roztírá, zmatňuje a zjemnuje pleť, make up na této bázi je bezchybný
    • Proti
    • malé balení
  • zuzana | 2. duben 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    urcite to doporucuji ostatnim uz jen proto ze sama jsem kosmeticka.

    • Pro
    • je to uzasny na rozsirene pory vyhladi celkove pokozku
    • Proti
    • bylo by skvele kdyby se produkt prodaval ve vetsim baleni...
  • 29. únor 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Úžasná věc,dávám pod make-up, nádherně vyhladí vrásky, stáhne póry, pleť vypadá perfektně!!! Určitě doporučuji!

  • zuzana | 19. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    je to vyborny francouzka kosmetika a tento produkt jsem jiz vyzkousela a byla jsem mile prekvapena proto si ho objednavam opet.produkt jsem jiz doporucila jsem kosmeticka proto ho doporucuji dal.budu si davat pozor kdo mi balicek doruci PPl uz asi nebudu chtit,,

    • Pro
    • je to uzasny na vyplneni otevrenych poru ci vrasek jsem velice spokojena
  • Dana | 2. květen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    mohu vřele doporučit - dobrý poměr: kvalita a cena

    • Pro
    • krásně se rozpouští a jakoby vyplní vrásky...dá se použít samostatně i pod make-up
  • gukana | 27. prosinec 2009

    Celkové hodnocení: 100%

    doporucila by ostatnim vysledek je perfektni

    • Pro
    • pouzivam uz rok, jsem spokoena
  • Zdenka | 23. prosinec 2009

    Celkové hodnocení: 100%

    Produkt jsem si vabrala na základě recenze. Vyplňuje rozšířené pory na nose excelentně, poté dát make up, vydrží tak 6 hodin beze změny. Rozhodně doporučuji.

    • Pro
    • vyplňuje rozšířené pory na nose excelentně, poté dát make up, vydrží tak 6 hodin beze změny. Pory ale neucpává, nedělají se komedomy.
  • 26. únor 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 22. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 22. říjen 2011

    Celkové hodnocení: 70%

  • 2. únor 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 30. srpen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 6. srpen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

Lhůta na vrácení 1 rokx

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací