loading

Recenze Swissdent Bělicí zubní pasta Extreme (Whitening Toothpaste)

Kód produktu: kDKR1956

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 10. leden 2016

    Celkové hodnocení: 20%

    Mám zbarvené zuby po kávě a čaji, bělící efekt se žádný nedostavil ani po vypotřebování celé tuby. To už mi více pomáhá obyčejný bělící Colgate za pár korun. Pro mne zbytečně vyhozené peníze.

    • Pro
    • Nic
    • Proti
    • Žádný efekt Malá tuba, vysoká cena
  • 20. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 60%

    Stojí za vyzkoušení

  • 28. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Ji po několika čištění zubů je patrný rozdíl, určitě si budu tuto zubní pastu pravidelně objednávat.

  • duggi | 1. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Mám tuto zubní pastu již odzkoušenou a jsem s ní velmi spokojen.

    • Pro
    • jediná zubní pasta se skutečně bělícím účinkem
  • Ludmila | 24. květen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    vysoká cena a malá tuba pro každodenní potřebu se velmi rychle spotřebovává, ale nelituji nákupu

    • Pro
    • viditelný efekt
    • Proti
    • cena
  • 31. březen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Skvělá, já ji tedy střídám s jinými pastami, protože mi po delší době trochu dráždí dásně

  • 28. březen 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    Jednoznačně pro.

    • Pro
    • Viditelné výsledky již první týden
    • Proti
    • Vysoká cena
  • 14. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Používáním zubním pasty, nemusím tak často bělit zuby (nosič přes noc). Ideální použít po večeru s červeným vínem.

    • Pro
    • Perfektní.
  • 21. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 70%

    dobrá kvalita

    • Pro
    • dobře bělí a m,á příjemnoui chuť
    • Proti
    • trochu dražší
  • Marie Kurcová | 2. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Tuto pastu jsem si vybrala,protože mě zaujalo její složení a kvalita. Má vynikající obal, dobře se nanáší na kartáček a účinek je výborný. Použití je jednoduché a rychlé. Doporučila bych ji ostatním. Protože je účinná a příjemně voní.

    • Pro
    • Pasta s bělícím účinkem je vynikající, má lahodnou chuť a vynikající konsistenci. Obal plně funkční, esteticky odborně vyroben. pro výrobek jsem se rozhodla z vlastní potřeby, zaujal mě.
  • Marie Zaoralová | 6. duben 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    bělící účinek výhodná cena

    • Pro
    • bělící účinek zvědavost
  • 10. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Nejlepší bělící zubní pasta,za nejlepší cenu na trhu

    • Pro
    • Nejlepší pasta
  • 3. květen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    uvidime po case

    • Pro
    • pouzivam kratkou dobu nemuzu jeste posoudit,zatim nevidim zadne prevratne ucinky
    • Proti
    • nepeni,ale ma to tak byt
  • 4. březen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Tuto pastu mi doporučila má zubařka. Je naprosto perfektní, jinou nepoužívám. Doporučuji!

    • Pro
    • Naprosto perfektní! Má malou brusnost a přesto bělí! Super
  • 25. únor 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    perfektní zubní kosmetika za výbornou cenu

    • Pro
    • bělejší zuby
    • Proti
    • divná příchuť po vyčištění
  • Lucie T. | 19. únor 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Nejšetrnější bělící zubní pasta, u které jsou výsledky vážně vidět.

    • Pro
    • Opravdu funguje. Zuby jsou po několika použitích vážně krásnější.
    • Proti
    • Snad možná cena. Ale za ten výsledek to stojí.
  • Lenka | 12. leden 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    Doporučuji, za tuto cenu je to jednoznačně jeden z nejlepších výrobků na bělení zubů

    • Pro
    • Nemám tak dlouho, ale zdá se, že zuby opravdu dostávájí světlejší odstín...nejsem kuřák, nemůžu tedy porovnat velký rozdíl
    • Proti
    • pro někoho možná zvlášní chuť, kterou asi způsobuje soda, kterou obsahuje, mně nevadí
  • veronika | 8. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • opravdu pomáhá bělit zuby
    • Proti
    • nic
  • 14. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    S výrobkem jsem spokojena. Doporučuji.

    • Pro
    • Citlivá bělicí pasta, dobrá cena.
  • janča | 2. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    všechny zubní pasty od této značky jsou skvělé !!!!

    • Pro
    • perfektní
Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací