loading

Recenze Dermacol Čisticí gel na obličej (Gommage Cleanser with Tea Tree Oil) 100 ml

Kód produktu: kDM5123

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Hana Kalhousová | 9. leden 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    Tento produkt používám dlouho a jsem s ním velmi spokojená.Dokonale očistí plet a nevysušuje.Doporučila bych ho ostaním,nebot použití je velmi jednoduché a kamarádky,které jsem na tento přípravek upozornila,ho používají a jsou také spokojené.

  • 10. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 70%

    Na obrázku je napsané, že je na všechny typy pleti. Na balení, které mi přišlo, je psané, že je pro normální až smíšenou pleť a trošku mě vysušuje. Ale mytí s mikroperličkami je velmi příjemné.

  • 21. září 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    jsem spokojena, plně mi vyhovuje

    • Pro
    • jemný, čistí
    • Proti
    • nevím
  • MARTINA | 22. duben 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Snadno se používá a nevysušuje Vyhovuje mi,protože nemám čas a ani mně nebaví trávit moc času vpřed zrcadlem. Doporučuji!

    • Pro
    • Jednoduché a rychlé použití Ušetří mi čas
  • Jana | 2. září 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    vhodný pro všechny typy pleti, nedráždí, po použití je pleť vyhlazená a dobře vyčištěná

    • Pro
    • jemně vyčistí pleť do hloubky,
  • 21. září 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    mám na rukách exzém hodně kosmetiky mě štípe ale tento mohu v klidu používat je lepší než peeling

  • 24. červenec 2016

    Celkové hodnocení: 70%

  • 9. duben 2016

    Celkové hodnocení: 50%

  • 30. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 90%

  • 4. květen 2013

    Celkové hodnocení: 80%

  • 20. květen 2011

    Celkové hodnocení: 70%

  • 16. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 24. srpen 2010

    Celkové hodnocení: 60%

Lhůta na vrácení 1 rokx

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací