loading

Recenze Bourjois Čisticí micelární voda (Micellar Cleansing Water) 250 ml

Kód produktu: kBJ28052

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 19. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Oproti ostatním micelárním vodám tato odličuje dle mého nejlépe, na řasách stačí půl minuty podržet tamponek a všechna řasenka jde dolů. Na a celé odlíčení očí i tváře mi stačí 3 - 4 vatové tamponky. Pleť se následně nemusí tonizovat, stačí rovnou nanést krém.

    • Pro
    • skvěle odličuje tvář i oči, nemusí se tlačit na řasy
  • 17. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    používám poprvé, ale vyhovuje mi, odlíčení vše napoprvé

  • 15. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Odlíčení je možné napoprvé, ale já používám líčidla střídmě, takže nevím, pokud se někdo maluje hutnějším make-upem a výraznými líčidly, zda toto stačí

  • Rimomischa | 8. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Super, doporučuji!

    • Pro
    • Mám atopickou pleť a tato voda mi vyhovuje i při odličování očí.
  • Helena | 23. duben 2014

    Celkové hodnocení: 70%

    Tento výrobek jsem vyzkoušela hlavně kvůli ceně - oproti jiným značkám je dost levný. Voda mi vyhovuje, je jemná, ale čistí poměrně dobře, nedráždí, vhodná i pro okolí očí.

    • Pro
    • Celkem dobrá micelární voda za příznivou cenu. Jemná, nedráždivá.
  • 27. únor 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    velmi dobře se s ní odličuje, jestli je šetrnější k pokožce než jiné, levnější, jsem zatím nevypozorovala

  • 22. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Nejlepší micelární voda za supr cenu

    • Pro
    • Jemná i pro citlivé oči a citlivé oční okolí
  • 19. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Tato micelární voda je nejlepší z těch, které jsem vyzkoušela. Výborně,šetrně a rychle odličuje. Pleť je po ní krásně hydratovaná a jemná. Navíc je to kvalitní výrobek za dobrou cenu. Jsem s ní velice spokojená a určitě u této micelární vody zůstanu. Doporučuji.

    • Pro
    • Dobrá cena Kvalita Pleť je po ní krásně hydratovaná
    • Proti
    • Nic
  • 3. květen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    všem vřele doporučuji

    • Pro
    • pleť je svěží a hydratovaná
    • Proti
    • žádné jsem nenašla
  • 24. únor 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    Je to moje první micelární voda, ale zatím jsem velmi spokojená, moc dobře odličuje a nedráždí pleť. Pleť není vysušená.

    • Pro
    • Dobře odličuje, pleť je po ní svěží, používám zatím krátkou dobu, ale jsem spokojená.
  • 14. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento odličovač je šetrný i k citlivé pleti. Dá se sním odlíčit obličej i oči.

    • Pro
    • cena, vůně
    • Proti
    • nic
  • Eva M | 11. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 80%

    Dobrý výrobek v poměru cena/kvalita. Velké balení, vydrží poměrně dlouho.

    • Pro
    • Dobře odličuje, není třeba kůži drhnout.
    • Proti
    • Malinko lepí, na závěr pak ještě používám pleťovou vodu.
  • 30. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborná micelární voda, kterou bych doporučila všem

    • Pro
    • skvěle čistí a odličuje, nedráždí pokožku ani oči
  • 15. květen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    kvalita srovnatelná s micelárními vodami za podstatně nižší cenu dobře odličuje i řasenku,nedráždí oči ano,doporučuji

    • Pro
    • výborně čistí,vhodná pro citlivou pleť
  • 6. květen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    bezvadná voda

  • natina | 25. únor 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    výborný produkt k odlíčení i osvěžení pleti, stejná kvalita jako dražší konkurencce

    • Pro
    • nízká cena zároveň odličuje oči i pleť
    • Proti
    • pro mne dostupný jen v e-shopu balení by mohlo být větší, ryche se totiž spotřebuje:)
  • 13. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji.

    • Pro
    • Lehká, příjemná, odlíčí i oči.
    • Proti
    • Nic.
  • 6. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Perfektně odstraní veškerý make-up a nevysuší pleť, navíc je mnohem levnější než konkurenční micelární vody.

    • Pro
    • Perfektně odstraní veškerý make-up a nevysuší pleť, navíc je mnohem levnější než konkurenční micelární vody.
  • 18. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    Mam citlivou pokozku,tato voda mi vyhovuje.Nedrazdi plet ani oci.Doporucuji.

    • Pro
    • jsem spokojena
  • Jitka | 17. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    můžu doporučit

    • Pro
    • Výborná kvalita - příjemná cena (ve srovnání např s Biodermou)
Kosmetická a vizážistická
poradna ZDARMA
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací