loading

Recenze Le Chaton Čistící pleťová voda Sensitiv 200 ml

Kód produktu: kLCH037

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 4. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Hodně dobrý výrobek.

    • Pro
    • Velmi příjemná voda na citlivou pleť. Jemně voňavá.
  • 22. leden 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    Vodu používám pravidelně a jsem s ní spokojená, jako s celou řadou na odličování.

    • Pro
    • Rozprašovač.
    • Proti
    • Dlouho nevydrží :-)
  • Tereza | 2. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Dobře čistí plet, nevysušuje, příjemná vůně.

  • Senecius | 17. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji na citlivou a dehydratovanou plet. Jsem s kosmetikou Le Chaton a La Chévre maximálně spokojená.

    • Pro
    • Super čistící pletová voda. Plet výborně hydratuje, čistí a krásně voní.
    • Proti
    • nic
  • Lenka | 7. duben 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Řada Sensibilité je výborná a jednou mi zachránila pleť po vehementní alergické reakci. Pleťová voda nedráždí, neucpává póry, ale naopak vyživuje, zjemňuje, změkčuje, nelepí ani nevysušuje. Super produkt. Miluju její vůni. Snad jen rozprašovač by mohl být trochu jinak řešený. Pochopila jsem, že je to velmi hygienické řešení, ale je možná aplikace pouze na vatový tampón, nikoli i rovnou na obličej, což je trochu škoda. Je to ale s ohledem na kvalitu výrobku celkem bezvýznamný subjektivně vnímaný detail.

    • Pro
    • Senzační, příjemně vonící pěstící a dočišťující voda. Dokonalá tečka za odlíčením a čištěním pleti. Ta nejšetrnější voda, co znám.
    • Proti
    • Ne, snad detail - rozprašovač by mohl vytvářet jemnější mlhu..
  • 26. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    dobré zkušenosti s touto značkou

    • Pro
    • dobře odlíčí a nepálí oči, zůstane po odlíčení hebká pleť
  • 24. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Znovu si koupím

    • Pro
    • Krásně voní, hezky zklidnuje pleť, odstranuje zbytky make-up po odličení.
  • anela | 11. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    naše oblíbená stálice :)

    • Pro
    • krásně voní tonizuje a nevysušuje perfektní rozprašovač
    • Proti
    • nic
  • Tereza | 11. únor 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    velice doporučuji

    • Pro
    • krásně čistí plet a to i řasenku a stíny z očního okolí, příjemná vůně, nevysušuje, plet je jemná a osvěžená
  • Miluše Ostradická | 11. říjen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    po používání jiných mi nejvíce vyhovuje a je dostupný i mé peněžence

    • Pro
    • nevysouší pleť,nedráždí,je příjemný,dobře smývá make up
  • Mája | 12. leden 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Značka La Chevre, která byla k dostání leckde v obchodech již všude k dostání není, proto jsem přistoupila ke koupi po internetu.

  • 22. duben 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 27. únor 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 19. září 2011

    Celkové hodnocení: 70%

  • 17. září 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 25. květen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 24. duben 2011

    Celkové hodnocení: 90%

  • 20. leden 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • Kateřina | 30. duben 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • jemná,nedráždí pokožku nevysušuje příjemná vůně
Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací