loading

Recenze Starpil Epilační přístroj Economic

Kód produktu: kST016

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 25. březen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Tento produkt je jednoduchý na použití,každý si snadno poradí a hlavně je provdu učiný,doporučuji tento produkt všem,ušetří spoustu peněz .

    • Pro
    • Snadna manipulace.
  • Helena Lackova | 12. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Bezpečnost . ohržátí vosku na příjemnou teplotu.

  • Anděla | 17. září 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Epilace voskem je skvělá, mnohem rychlejší než epilačním strojkem, ale přesto bych ji nedoporučila každému: nejlépe se s ním dělají větší plochy. Čili pro ženy, které zdědily řádně chlupaté nožky a jsou líné obden doškubávat, co dorostlo, je to značka ideál. Na pět chlupů nemá cenu tahat vosk. Práce s přístrojem je poměrně snadná i pro začátečníka, povede se vám to hned napoprvé, jen počítejte s jistou umatlaností sebe i okolí. Takže doporučuji dát si pod sebe něco, co ochrání okolí. K bolestivosti: ano, bolí to, ale kdo byl zvyklý chodit na vosk ke kosmetičce nebo používat "škubací" strojek, toho to nerozhodí. Voskem se dají epilovat i místa, na která si se strojkem netroufnete, protože natřete, přitisknete papírek, rycnete, zařvete... a hotovo. Žádné mučení chlup po chlupu. Takže jestli po Starpilu pošilháváte, ale nejste si jistá, tak už neváhejte a kupte, stojí to za to.

    • Pro
    • Snadno se používá, dobře se drží v ruce
    • Proti
    • Manipulaci může ztěžovat šňůra, kterou je lepší při delší epilaci nechat v zásuvce, aby vosk nechladl
  • Pavlína | 29. červenec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji, dobrý výrobek

    • Pro
    • přijatelná cena,dobře se s ním pracuje, nahřátí vosku je rovnoměrné a otočná hlavice nanáší vosk také rovnoměrně
  • Pavlína | 7. červen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Přístroj doporučuji každému, kdo musí chodit na depilaci - takhle si můžu depilaci provést kdy chci a nemusím nikam chodit!!

    • Pro
    • super jednoduché používání, stačí jen trocha zručnosti
  • 27. květen 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    super

  • 27. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 70%

  • 17. květen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 13. květen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 29. leden 2011

    Celkové hodnocení: 70%

  • 11. leden 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 1. září 2010

    Celkové hodnocení: 80%

  • 7. červenec 2010

    Celkové hodnocení: 70%

  • 3. červenec 2010

    Celkové hodnocení: 80%

  • 10. červen 2010

    Celkové hodnocení: 50%

  • 18. květen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 16. květen 2010

    Celkové hodnocení: 80%

    • Proti
    • Chybí mi na přístroji kontrolka nahřátí
  • 22. duben 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 5. duben 2010

    Celkové hodnocení: 90%

Nakupte teď,
plaťte do 14 dní
a dopravu máte ZDARMA!
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací