loading

Recenze Estée Lauder Dlouhotrvající make-up Double Wear SPF 10 (Stay In Place Makeup) 30 ml

Kód produktu: kDKR0442

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 22. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Make up je lehce vstřebatelný, dobře kryje, neobtiskuje se, vydrží po celý den, i když je velmi teplo nerozmazává se.

    • Pro
    • nejlepší makeup co znám
    • Proti
    • nemá pumpičku
  • Blanka | 29. červen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    I přes nedostatek obtížné manipulace s make-upem, doporučuji. Make-up výrobně kryje po celý den.

    • Pro
    • Výborná krycí schopnost.
    • Proti
    • Špatná manipulace, flakonek nemá pumpičku. Sklenička se musí obracet dnem vzhůru. Možná existuje jiná možnost, o které nevím.
  • Dominika S | 9. červen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Zatim nejlepsi makeup, ktery jsem vyzkousela

    • Pro
    • Skvely pro problematickou plet
  • Marta Holubová | 17. květen 2016

    Celkové hodnocení: 80%

    Make up zn. Estée Lauder je kvalitní a příjemný. Vydrží opravdu bez korekcí 12 hodin. Doporučila bych ostatním ženám, je opravdu dobrý. Přístě budu víc zvažovat odstín.

    • Pro
    • kvalitní make up
    • Proti
    • vybrala jsem si podle vzorníku poměrně tmavou barvu pro mou pleť
  • 6. květen 2016

    Celkové hodnocení: 80%

    Vydrží celý den. Akorát teda akné jsem musela občas nějakou tu nedokonalost doladit korektorem....

  • 27. duben 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    Výrobek super akorát se špatně dávkuje.

    • Proti
    • Nemá žádné dávkování, špatně se aplikuje
  • Kristýna | 22. duben 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Zatím nejlepší make-up, jaký mám. Sice vyšší cena, ale bohatě vykompenzovaná kvalitou. Jediné, co je trochu nepraktické je balení. Make-up nemá žádný dávkovač, nalévá se prostě z lahvičky. To se ale dá prominout vzhledem ke kladům, ty rozhodně převyšují!

    • Pro
    • komfort při nošení perfektní textura trvanlivost na pleti
    • Proti
    • nepraktické balení
  • 22. březen 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    Sice trosku drazsi nez obycejne make-upy z bezne drogerie, ale za dobry pocit si rada priplatim a pravdepodobne se stane stalici v me vybave :)

    • Pro
    • Neni mastny a nemasti plet Skvele se nanasi Temer hned se vsakava do pleti Absolutne se nerozmazava a proste drzi Perfektne kryje nedokonalosti pleti Temer bez parfemace Neflekati
    • Proti
    • Sklenena lahvicka bude problem pri dodelavani make-upu
  • 14. březen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Mám spíše mastnější pleť s akné a jizvami, zatím jediný make-up, který se dobře roztírá a skvěle kryje a nezůstává vidět v pórech kolem nosu.

  • Iva | 26. únor 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento make-up je opravdu PERFEKTNI a stal se mým nejoblíbenějším! Krásné zakryje všechny nedokonalosti pleti a hlavně nepusobi maskoidne! Vřele doporučuji!!!

    • Pro
    • Dlouhá výdrž, kvalita, na pleti vypadá přirozeně, vhodná pro problematickou plet
    • Proti
    • Chybí pumpicka na aplikaci
  • líba | 7. únor 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    jsem spokojená

  • 29. leden 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Skvělý make-up pro každodenní nošení i večerní líčení.

    • Pro
    • Skvěle se roztírá Dobře kryje Dlouho vydrží
  • 27. leden 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Perfektní, vyplatí se do něho investovat

    • Pro
    • skvělé krytí dlouhotrvající i bez podkladové báze
    • Proti
    • pozor na výběr barvy
  • Ala | 9. leden 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • Dobré krytí,nedělá efekt masky,skvělý pro mastnou aknozní plet
  • Lucie F. | 31. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Nejlepší makeup co jsem kdy měla.Určitě koupím znovu.

    • Pro
    • Krycí schopnost Velká výdrž Lze vrstvit Dělá krásnou pleť
    • Proti
    • Nemá pumpičku
  • 8. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Nejlepší make up, jaký jsem kdy měla.

  • Jana Sušková | 7. květen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Make up splnil má očekávání. Dokonale kryje a nemastí se. Vytváří dojem hladké a dokonalé pleti. Není třeba přepudrovat a to je jistě výhoda zvlášt´u zralé pleti. Jsem ráda,že jsem do něj investovala.Určitě se to vyplatí. Navíc cena je nesrovnatelně nižší než v kamenném obchodě.

    • Pro
    • Make up je skvělý,je třeba ho dobře zapracovat do pleti. Drží v perfektním stavu celý den,nemastí se t-zona i bez použití pudru. Neslévá se do vrásek. Vypadá dokonale. Na pleti není ani cítit. Vyplatí se do něj investovat. Vypadá skvěle i na fotkách i s bleskem.
    • Proti
    • Nemá pumpičku na dávkování.
  • 15. březen 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    Jsem spokojena víc, než jsem čekala.

    • Pro
    • Vše ok, krom balení.
    • Proti
    • Balení bez pumpičky...
  • Petra | 4. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Makeup jsem si vybrala, protože jsem chtěla mít dokonalou pleť v den své svatby. V parfumerii jsem koupila nejsvětlejší odstín, který měli momentálně na prodejně, ale po zvážení jsem objednala ještě světlejší zde na eshopu. Jsem ráda, že výběr odstínů je mnohem rozmanitější než v parfumerii. Makeup splnil má očekávání, dobře se s ním pracuje. V můj důležitý den vydržel opravdu celý den, nemusela jsem se neustále hlídat a upravovat. Používám jej i nyní a určitě koupím zase.

    • Pro
    • výborná krycí schopnost výběr odstínů trvanlivost makeupu po celý den pleť vydrží déle matná oproti jiným makeupům
  • 11. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Make-up Double Wear je perfektní, nemám co vytknout, pleť je s ním krásná, bez viditelných nedostatků a přirozeně vypadající. Práce s ním je skvělá, drží celý den.

    • Pro
    • Skvělá konzistence, výborně kryje a přitom vypadá velice přirozeně, nezatěžuje pleť.
    • Proti
    • nic
Nakupte teď,
plaťte do 14 dní
a dopravu máte ZDARMA!
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací