loading

Recenze Dermacol Dlouhotrvající make-up (24h Control Make-up) 30 ml

Kód produktu: kDKR0702

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Ivana | 20. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám již delší dobu.Pleť je po nanesení make-upu sametová a sjednocená.Pěkně kryje.

  • 9. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji , Stačí malinko , krásně kryje, je lehký . neucpává póry. Vyzkoušela jsem poprvé a určitě né naposledy .

    • Pro
    • Úžasný, krásně se nanáší, je takový lehký- sametový , dobré krycí vlastnosti. Pleť po něm není hned masná a lesklá . Vydrží .
    • Proti
    • Nic , možná cena ?
  • 30. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    S make upem jsem velice spokojená, vydrží opravdu celý den.

  • 28. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Skvělý make up

    • Pro
    • Skvěle kryje a je příjemný
  • MJ | 14. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Rozhodně je to nejlepší make-up, který jsem kdy vyzkoušela. Krásně se nanáší a perfektně kryje (i ekzém a nedráždí ho :-)). Lze jen doporučit.

    • Proti
    • Žádná proti jsem nenašla
  • Denis | 27. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    splnil mé očekávání

    • Pro
    • výborně kryje, dlouho vydrží
  • Magda | 20. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Velice kvalitní makeup za rozumnou cenu. Doporučuji!!

    • Pro
    • Velmi dobře se nanáší a stačí malé množství. Vytváří sametovou a přirozeně vypadající pleť. Příjemná vůně. Opravdu vydrží dlouho.
  • Edvuška | 20. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    výborný, pořád si jej kupuji

    • Pro
    • krásně kryje je otěruodolný dobře se nanáší neucpává póry nejlepší make up co znám
    • Proti
    • nic
  • Jana H. | 5. únor 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Kvalitní make-up za přijatelnou cenu.

    • Pro
    • Velmi dobře se roztírá /ale vždy používám bázi pod make-up/, pleť je po něm taková pěkná sametová, barevně sjednocená, svěží a přitom matná. Krycí schopnost střední, skryje drobnější nedostatky.
    • Proti
    • proti nic
  • 11. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    velmi příjemný pocit, dlouhá trvanlivost

  • 22. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Dobře se roztírá, vydrží dlouho

  • 24. květen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Osvědčená kvalita.

  • Anna Č. | 11. duben 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    Dobře kryje,je potřeba pečlivě rozetřít,raději menší množství. Pro zkušenější :)

    • Pro
    • příjemná konzistence,hebká pleť,dobře kryje
    • Proti
    • nesplyne úplně s pletí,při větším nebo opakovaném natření,můžou vzniknout tmavší"mapy"
  • 23. březen 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    Výrobek používám už delší dobu a jsem velmi spokojena

  • 1. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    nakupuji opakovaně a jsem s výrobkem spokojena

    • Pro
    • výborně kryje
    • Proti
    • žádné
  • Nancy | 27. červen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Skvělý výrobek, dobře vypadá.

    • Pro
    • Skvělý výrobek
  • 17. duben 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    velmi dobrý make.up, jen se občas ucpává pumpička

  • Connie | 6. duben 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Je podle mých zkušeností nejlepší z Dermacoláckých make-upů, včetně toho pro vyšší věk či se zlatem.

    • Pro
    • Kvalitní trvanlivý pumpička na dávkování
  • vokalovazlatuse | 28. březen 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Produkt používám ráda.Opravdu nepouští na oblečení.

    • Pro
    • Pěkně kryje a vyhovuje mi i barva k mé pleti.
  • 1. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    make-upy Dermacol mi opravdu vyhovují

    • Pro
    • naprosto skvělý make-up od Dermacolu, moje stálice
Lhůta na vrácení 1 rokx

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací