loading

Recenze Bourjois Dvoufázový odličovač očí (Express Eye Makeup Remover) 200 ml

Kód produktu: kBJ28212

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 2. leden 2015

    Celkové hodnocení: 50%

    nevyhovuje mi kombinace oleje a vody

  • H. J. Vacek | 14. únor 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    Hledala jsem odličovač očního make-upu, preferuji dvoufázové. Zvolila jsem tento, neboť mi byla značka sympatická i díky předchozím dobrým zkušenostem s ní, také kvůli pozitivním recenzím ostatních uživatelů. Jsem spokojená, ale příště bych si ho znovu nekoupila - právě kvůli onomu složení a kvůli tomu, že odličování trvá na můj vkus zbytečně dlouho (plus občas přes snahu odlíčit důkladně zůstávají na očích a řasách zbytky líčidel). Odličovač vydrží (z hlediska množství v balení) dlouho, neboť se nelíčím tak často. Kdybych ho používala každý den, asi by mi tak dlouho nevydržel. Zatím ho používám 4 měsíce a ještě jsem nedospěla ani k půlce.

    • Pro
    • Velikost balení Cena Účinnost Příjemně hydratuje, resp. nevysušuje, oční okolí
    • Proti
    • Složení (obsahuje např. silikony; preferuji "přírodnější složení") Neodlíčí vždy perfektně (občas lze po probuzení nalézt např. zbytky řasenky pod očima) Odličování je zdlouhavé
  • 6. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    Rozhodně patří k těm lepším odličovačům voděodolného make-upu. Navíc poměr cena/výkon je super.

    • Pro
    • Opravdu odličuje voděodolnou řasenku (některé odličovače to jen slibují) a ta jde dolů velice dobře. Dlouho vydrží.
    • Proti
    • Trochu pálil v očích. Po odlíčení mastné oční okolí.
  • 11. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Mohu jen doporučit

    • Pro
    • perfektní odlíčení, nerozmazává okolí očí, funguje i na voděodolné řasenky značku Bourjois používám dlouho, je z těch levnějších nejlepší
  • Lenka | 10. červen 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    Rozumná cena za kvalitní věc.

    • Pro
    • Lze použít na obličej i oči, oči nepálí.
    • Proti
    • Nelze dávkovat, na odličovací tampon se vylije velké množství odličovadla, které je zbytečné.
  • 22. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento odličovač si kupuji pravidelně,používám jen voděodolnou řasenku a vždy ji skvěle odlíčím.Doporučuji!

  • 28. srpen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Spolehlivě odlíčí.

  • Jarmila Giecková | 31. červenec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    našla jsem ho ve vašem obchodě a chtěla zkusit produkt mi zcela vyhovuje a znovu si ho objednám produkt se používá velmi dobře, odlíčí vše produkt bych doporučila ostatním, protože spolehlivě odlíčí a nedráždí

    • Pro
    • jemná skoro neznatelná vůně, vyhovuje, i když mám problematickou pokožku, nedráždí chtěla jsem ho prostě vyzkoušet
  • Martina | 26. červenec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    produkt jsem si vybrala pro jeho složení jsem spokojena s jeho kvalitou stačí malé množství a funguje

    • Pro
    • příjemně se nanáší, odlíčení je rychlé a účinné složení výrobku mi vyhovuje
  • 4. červen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    nejlepší odličovák, který jsem měla

    • Pro
    • dokonale odlíčí několika tahy
  • 6. duben 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    geniální, lepší neexistuje, funguje fakt jedním tahem a vůbec nedráždí oči

  • 31. březen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Vracím se k němu opakovaně, maximální spokojenost, neštípe, nevysušuje pokožku okolo očí

  • 31. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    snad nejlepší odličovač ve své cenové kategorii, kupuji pravidelně pro sebe i známé

    • Pro
    • výborně odličuje, nezanechává mastný film
  • Radu | 13. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Doporucuji, jsem spokojena.

    • Pro
    • Perfektne a rychle odlicuje i vodeodolnou rasenku, prijemna aplikace, nestipe do oci.
    • Proti
    • Cekala jsem, ze nebude mastny (jedna recenze tvrdila opak), ale ve vysledku tolik nevadi.
  • Alexandra | 3. červen 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Kosmetiku Boujois mám velice ráda a už dlouho jsem sní spokojená. Dříve jsem jí kupoval jen v Tuzexu.

    • Pro
    • Při užívání voděodolé řasenky je senzační.
  • 11. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    JSEM SPOKOJENA

    • Pro
    • DOBŘE ODLÍČÍ PŘÍJEMNÉ SLOŽENÍ NENÍ MASTNÉ DOBRÁ CENA
  • 22. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 30%

    Znám tuto značku ale toto se jim nepovedlo

  • 18. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 80%

    velmi mastné složení

    • Proti
    • velmi mastné složení
  • 28. červen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • výbroně odličuje nedráždí oči
  • 13. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborný

Nakupte teď,
plaťte do 14 dní
a dopravu máte ZDARMA!
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací