loading

Recenze Vichy Make-up proti vráskám Liftactiv FlexiTeint SPF 20 30 ml

Kód produktu: kDKR0077

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Dannah | 2. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Všem jen doporučuji, vyzkoušela jsem již spoustu různých make-upů, ale nyní zůstanu u tohoto, jen si na léto pořídím tmavší odstín

    • Pro
    • perfektní make-up pleť je po něm pevnější opravdu nezvýrazňuje vrásky bez alergické reakce velmi příjemný, krycí ale nenápadný
    • Proti
    • cena
  • 15. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Chtěla jsem produkt vyzkoušet.

  • Irena Davidová | 14. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Velice kvalitní make up Pěkně kryje a nemá člověk pocit, že na sobě nějaký make up má Používám ho již déle ano doporučila

    • Pro
    • Nejlepší make-up co znám
    • Proti
    • Nemá
  • Danulka | 1. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    používám ho dlouho a jsem velmi spokojena s kavlitou .Dle mne nejlepší makeup .

    • Pro
    • nejlepší makeup , který znám , používám již léta .
    • Proti
    • cena
  • 14. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji pro suchou pleť.

  • Jiřina | 20. září 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    dlouholetá zkušenost s produkty Vichy, doporučuji

    • Pro
    • dobře kryje nedostatky pleti je lehce roztíratelný a protivráskový
  • 9. květen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Pěkně se rozstírá a výborně kryje.

  • Danuše Ješátková | 9. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento produkt jsem již používala a díkiy vaší nabídce jsem se k němu vrátila jelikož jsem s ním měla výborné zkušenosti.V každém případě ho doporučím .A určitě se opět obrátím na vás.

    • Pro
    • make -up se dobře roztírá a pusobí kompaktním dojmem 1O
  • 5. březen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Vyzkoušela jsem i jiné typy značkových meke-upů, ale opět jsem se vrátila k tomuto.

    • Pro
    • úžasně se nanáší přirozený vzhled nejlepší, jaký jsem zatím kdy vyzkoušela
  • 20. únor 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Nejlepší make-up na trhu

  • 19. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    určitě doporučuji

    • Pro
    • po aplikaci působí pleť přirozeně a vyhlazehě, nezvýrazňuje vrásky
  • 30. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 22. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 2. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 26. únor 2013

    Celkové hodnocení: 90%

  • 20. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 12. březen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 29. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 7. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 9. září 2011

    Celkové hodnocení: 100%

Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací