loading

Recenze Ostatní Houbička na odlíčení 2 ks

Kód produktu: kOS8215-1-1AE

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 23. květen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji.

    • Pro
    • - používám již dlouho, jsou perfektní pro odlíčení jak make-upu tak i řasenky
  • 19. září 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Opravdu perfektní na čištění obličeje.

  • 10. duben 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    naprosto perfektní houbičky!

  • 21. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborný pomocník při odličování

    • Pro
    • výborný pomocník při odličování
  • 10. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Velmi dobře odličují.

    • Pro
    • Cena, materiál.
    • Proti
    • Nic
  • 2. září 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    Podobné houbičky za obdobnou cenu jsem kupovala v běžné drogerii, než je přestali prodávat a nahradili je drahými, většinou po jednom kuse v balení. Takže jsem ráda, že jsem tyhle objevila a nakoupila si do zásoby :)

    • Pro
    • - 2 ks v balení - dobrá cena
  • Katerina Koznarova | 21. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    jednoduche, prakticke, velmi vhodne na odstraneni zbytku masky i make-upu

    • Pro
    • skvele!
    • Proti
    • nutnost caste dezinfekce
  • 1. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 70%

    Docela hrubá, ale jde to :-)

  • 7. září 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    praktické, na víc použití

    • Pro
    • praktické, na víc použití
    • Proti
    • nic
  • Lenka | 28. duben 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji

    • Pro
    • Super pomocník pro odličování, odstraňování masky na obličej apod.
    • Proti
    • Nejsou
  • Denisa | 9. únor 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    velké přijatelná cena

    • Pro
    • velké přijatelná cena
  • 11. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    užitečný pomocník

  • Santte | 24. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji kto pečuje o plet, pravidelne čistí a používa masky popř. masáže

    • Pro
    • perfektní na odstránení masky
  • Alena Bezecná | 28. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Pro první - hrubé odlíčení je skvělá - šetří dražší odličovací mléko - i když kosmetičky vodu nedoporučují

    • Pro
    • skvělá při odličování. Dlouho jsem sháněla, ale všude jen balení po 20 ks (a to je pro domácí potřebu velké množství). Praktické!
    • Proti
    • musí se prát
  • 21. červen 2016

    Celkové hodnocení: 80%

  • 26. duben 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    OK

  • 28. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 18. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 70%

  • 10. květen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

  • Edvuška | 20. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    super

    • Pro
    • koupila jsem si poprvé a jsem mile překvapena pomáhá dobře odličovat funguje i jako peeling levné
    • Proti
    • nic
Lhůta na vrácení 1 rokx

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací