loading

Recenze Le Chaton Hydratační krém s kyselinou hyaluronovou

Kód produktu: kDKR1639

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Alena Šplíchalová | 7. březen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    mám velmi suchou pleť, stárnoucí s vráskami kolem očí, zkušenost s produktem vynikající, vřele doporučují starším dámám

    • Pro
    • vynikající hydratace pro stárnoucí pleť
  • 3. červen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Pleť je po používání krásně hydratovaná, určitě se zlepšila kvalita pleti.

  • Pavelková | 17. leden 2015

    Celkové hodnocení: 70%

    vhodný pro můj typ pleti

    • Pro
    • spokojena
  • Jana Nováková | 22. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Hydratuje pleť, dobře se roztírá, je vidět účinek na zjemnění vrásek. Rozhodně si ho koupím znovu.

    • Pro
    • výborný krém pro suchou plet. Je mastnější, používám na noc.
  • 28. září 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    mám pocit příznivého účinku na kvalitu pleti

  • 12. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    vynikající

  • miluše | 24. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji,je dobrý i na citlivou pleť,nedráždí

    • Pro
    • dobře se vsákne,není mastný,kůže je jemná
  • Hanah | 22. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Nemám nic co bych tomuto krému vytkla. Je úplně úžasný a vždy se k němu vracím. Je mi skoro čtyřicet a mám pocit, že díky tomuto krému je má pleť jako pleť batolete. Používám ho zvláště v létě. Občas ho kombinuji s krémem Trezor. Tento krém patří mezi mé favority.

    • Pro
    • Perfektně hydratuje.
  • 12. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    - výborný krém - pleť po něm vypadá odpočatě a vyhlazeně - trochu mastný, používám na noc

  • 9. červen 2013

    Celkové hodnocení: 70%

    Už jsem tuto značku měla a jsem velice spokojena.

  • Kateřina Nováková | 9. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • bezva pro citlivou pokožku
    • Proti
    • -
  • Jana Lehotská | 22. leden 2013

    Celkové hodnocení: 50%

    Tento krém už si nekoupím.

    • Proti
    • Řídká konzistence, pleť se s tímto krémem nepříjemně leskne.
  • 30. červenec 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    Používám týden-mám citlivou pleť, prozatím naprostá spokojenost, pleť je díky kyselině hyaluronové, která váže vodu, viditelně mladší, pleť se nemastí, takže za mě opravdu mohu jen doporučit. Je to kvalitní krém, jeden z mála, po kterém nejsem "flekatá"

    • Pro
    • Hned po použití krému výrazně jemnější pleť, dlouhodobý účinek, jemná parfemace, krém není mastný
    • Proti
    • snad jen vyšší cena
  • PAVLA | 17. červen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento krém mi vyhovuje, kvalitou i cenou.

    • Pro
    • Je perfektní, dobře se roztírá, je vhodný i pro citlivou plet.
  • Lenka | 7. duben 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborný krém. Kombinuji s Trésorem na den, protože Trésor je perfektní podklad pod make-up. Kyselina hyaluronová je v mých končinách nestárnoucí hit, čekala jsem lehoučkou konzistenci, ale tento hutnější krém jsem nakonec uvítala - používám na noc, spotřeba je minimální a už první ráno "poté" se dostavil efekt dětsky jemné pokožky, ani stopy po suchých místech. Opravdu si nemůžu vynachválit, za Trésorem pro mou pleť druhý nejlepší krém od La Chévre a v kombinaci nejde o takovou finanční újmu. Tahle kosmetika o pleť pečuje, nedráždí, ale naopak zklidňuje, jemně "zdravě" voní. Stojí o něco víc, ale vyplatí se do ní investovat, myslím si, že je to nejlepší česká kosmetika. Balení jsou hygienická a umožňují správné dávkování, takže vydrží dlouho. Jsem velmi spokojená.

    • Pro
    • Opravdu kvalitní cenově dostupný, pěstící hydratační krém. Jsem nadšená.
    • Proti
    • Neexistují proti. Snad je jen pro mou pleť lehce hutnější, já osobně používám na noc.
  • 26. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    několikaletá dobrá zkušenost s touto značkou

    • Pro
    • pleť mám krásně jemnou a je vidět výsledek
  • 24. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Budu si kupovat pravidelně. Doporučuji

    • Pro
    • Dobře hydratuje, příjemně voní.
    • Proti
    • Nic
  • Jana Pajerová | 6. únor 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento krém i celou řadu doporučuje zejména pro ženy s velmi citlivou pletí, jedná se o vysoce kvalitní krém.

    • Pro
    • Velmi dobrá snášenlivost. Zklidnění pletí. Zvláčnění pleti. Dobře se vstřebává. Vhodný pod make-up. Příjemná nevtíravá vůně čistoty. Účinek proti vráskám zatím nemohu posoudit, používám krátce.
  • Jindřiška | 28. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Je to skvělý krém za skvělou cenu.

    • Pro
    • Naprosto perfektní krém. Příjemný pocit po dlouhou dobu. Pleť vypne a vyhladí. Doporučuji vyzkoušet.
  • TerezaD | 7. říjen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji!

    • Pro
    • Dokonale hydratuje, skvělý na první jemné vrásky, krásně voní.
Kosmetická a vizážistická
poradna ZDARMA
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací