loading

Recenze La Chévre Jemný vlasový šampon se syrovátkou 200 g

Kód produktu: kLCH045

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 9. květen 2016

    Celkové hodnocení: 70%

    Pořídila jsem si šampon po přečtení recenze na internetu na ekzém ve vlasech. Zatím jej používám týden tak nemohu říct jestli pomáhá na můj problém, ale co je jisté tak to, že nádherně voní a je příjemný. Vlasy se po něm nemastí a je zkrátka příjemný. Hodí je také pro každodenní mytí což je super. Konzistence šamponu je poněkud tekutá, ale na to výrobce upozorňuje takže jsem s tím počítala. Zkrátka z mé strany, zatím, super :)

    • Pro
    • krásně voní příjemný nezatěžuje vlasy
    • Proti
    • tekutá konzistence
  • 20. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    Je výborný i pro citlivou pokožku

  • 13. srpen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Objednám znovu.

    • Pro
    • Objednala jsem proti lupům a zatím jsem spokojená,zdá se mi, že lupy ustupují. Nepění,je přírodní.
    • Proti
    • Nic
  • 28. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji všem, kdo nesnáší běžné šampony

    • Pro
    • nedráždí pokožku , vlasy jsou hebké
  • 28. leden 2014

    Celkové hodnocení: 40%

    svědění hlavy(což byl důvod koupě)se sice malinko zlepšilo,nicméně po prvním použití se mi udělaly droboulinké lupy,takže kromě příjemné vůně na šamponu nevidím žádná pozitiva.

    • Pro
    • hezky voní
    • Proti
    • mám z něj lupy
  • Ifka | 15. květen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborný šampon pro pokožku, která má problémy s lupy!!! Doporučila mi ho kožní a už léta ho používám - lupy jsou pryč :-)

  • Bětule | 14. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Určitě doporučuji. Vybrala jsem ho, protože se jedná o přírodní produkt. Na syrovátku z koz.mléka jsem slyšela dobré recenze.

    • Pro
    • Mám po použití šamponu lesklé vlasy, brzy pění, nemusím již mastit konečky. Příjemně voní. Cena je - dle mého názoru - prímová.
  • Jarmila Straňáková | 24. prosinec 2009

    Celkové hodnocení: 100%

    Vyzkoušela jsem hodně šanpónů pro citlivou pleť, proti lupům i různé dětské jemné šampóny, ale žádný mně nevyřešil mé problémy se suchou pokožkou po umytí vlasů až tento šampón mi pomohl. Určitě bych tento produkt doporučila i ostatním.

    • Pro
    • pro citlivou pleť nemám suchou pokožku hlavy nemám lupy
  • 13. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 90%

  • 7. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 2. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 80%

  • 20. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 23. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 4. červen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Skvělý

    • Pro
    • Dokonalý proti lupům, příjemný na pokožku.
    • Proti
    • Moc nepění.
  • 22. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 29. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 25. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 70%

  • Sonik | 29. duben 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Vyzkoušela jsem a je opradu dobrý, jsou po něm krásně lesklé vlasy.
  • 15. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 15. březen 2011

    Celkové hodnocení: 90%

Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací