loading

Recenze Jednorázové masky Kolagenová obličejová maska se zlatem (Collagen Crystal Mask) 1 ks

Kód produktu: kOS270

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • mates | 26. leden 2015

    Celkové hodnocení: 10%

    Zbytečně vyhozené peníze. Lepší použít kvalitní krém a sérum. Bez viditelného účinku.

  • 17. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    jedna z lepších nabízených obličejových masek, použití je opravdu na pleti vidět

    • Pro
    • jednoduché použití, vynikající výsledky
  • Věra Bártová | 25. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Produkt jsem si vybrala kvůli obsahu zlata a kolagenu, které mají nepochybně skvělé účinky na pleť. Maska je snadno aplikovatelná a určitě ho doporučuji všem ostatním.

    • Pro
    • Snadná aplikace, okamžitě viditelný výsledek
    • Proti
    • Niic
  • Katty | 15. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    dobré masky

    • Pro
    • krásně voní, obličej je po ní krásně odpočinutý
    • Proti
    • asi nic
  • Monule | 11. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Řekla bych, že tato jednorázová maska má účinek.Po sundání je pleť jasnější, odpočinutá.Samozřejmě, že po jednom užití neomládnete o 10 let.

    • Pro
    • Voní Vyživuje Příjemná na dotek
  • 24. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    maska je super, pleť je po ní krásně hladká a vypnutá, příště určitě koupím znovu

    • Pro
    • maska je naprosto skvělá, krásně vyživí pleť a je příjemná
    • Proti
    • nic
  • Ludmila Štosková | 20. leden 2013

    Celkové hodnocení: 70%

    Doporučuji

    • Pro
    • Opravdu funguje
    • Proti
    • Účinek není dlouhodobější
  • 31. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 40%

    žádný efekt

  • Petra | 11. říjen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Výrobek určitě doporučuji, myslím, že účinek rozhodně má.

    • Pro
    • Maska vynikající, pocit vyhlazení a jemná pokožka, objednala jsem si i další druhy.Jednoduchá aplikace a báječný pocit.
  • Andy | 11. říjen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    splnil ocakavania

  • 22. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Dobrá maska

    • Pro
    • Příjemně chladí, pleť je po ní jemná
    • Proti
    • Aplikujte si raději, když budete doma sami, ať někoho nevyděsíte:) Na obličeji vypadá, jako z hororu:)
  • Alena Bezecná | 28. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Jde o skvělý výrobek pro okamžitou pomoc, kdy potřebujete být krásná

    • Pro
    • Neuvěřitelná!! Vyndáte z balení nasadíte na tvář - jde to velmi lehce a relaxujete. Je to velmi příjemné. Po sumdání neveříte vlastním očím - pleť je hydratovaná, zářivá, vrásky (i ty větší) pryč!! Bohužel efekt trvá tak 3 dny - do dalšího použití masky!!
    • Proti
    • krátká doba, po kterou je pleť vypnutá
  • Jana | 31. květen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    super

  • 24. březen 2016

    Celkové hodnocení: 60%

  • 3. červen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

  • 17. únor 2014

    Celkové hodnocení: 90%

  • 21. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 3. duben 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 8. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    dokonale

    • Pro
    • perfektni
    • Proti
    • nic
  • 8. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

Kosmetická a vizážistická
poradna ZDARMA
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací