loading

Recenze Dermacol Kompaktní pudr s reliéfem krajky 8 g

Kód produktu: kDKR0741

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 25. duben 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    spokojenost

  • 21. duben 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    tento produkt pouzivam jiz radu let a nemohu si vynachvalit

    • Pro
    • kvalita za rozumnou cenu pekne provedeni s prijemnou parfemací
    • Proti
    • nic
  • 27. duben 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    spokojenost

    • Pro
    • spokojenost
  • 2. březen 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    dobrý pudr za slušnou cenu

    • Pro
    • cena
  • katerina | 3. leden 2015

    Celkové hodnocení: 50%

    kvalita odpovídá ceně

    • Pro
    • jsem spokojená
  • 22. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Jemný pudr, se kterým se dobře pracuje. Nedělá skvrny tím že se hned ulpí na tváři. ALe krásně se po tváři rozpráší.

  • 2. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    používám již velmi dlouho, mám velmi světlou pleť, na kterou je docela problém sehnat světlý pudr, takže spokojenost. Mám raději balení se zrcátkem, ale správná barva je správná barva :)

    • Pro
    • pro velmi světlou pleť relativně dobře kryje
  • 13. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    přirozeně kryje drobné nedostatky pleti, sjednocuje pleť, doporučuji vyzkoušet

  • 16. leden 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    výborný,lehký,dobře matuje,zcela přirozený

    • Pro
    • ano
    • Proti
    • ne
  • Verča | 25. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    hezká vůně, dobře matuje

    • Pro
    • hezká vůně, dobře matuje
    • Proti
    • nic
  • 18. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento pudr je užasný, jeden z nejlepších , který jsem kdy měla, v porovnaní cena/kvalita je uzasny.

    • Pro
    • Krásná, ale ne vlezlá vůně Super krytí vydrží matovat skoro cely den
    • Proti
    • NIC
  • 23. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Pro moji pleť jsem si vybrala poněkud světlejší odstín, příště si koupím tmavší. Pudr je jinak velmi příjemný a pěkně voní. Krásně se nanáší.

  • Jana | 16. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Nahradí bez problémů drahé pudry,

    • Pro
    • Dobře kryje,
  • Anyzek | 23. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Krásně voní,jinak není ničím vyjímečný,je to normální pudr

    • Pro
    • Krásně voní
  • 23. únor 2013

    Celkové hodnocení: 70%

    Dermacol je cenově přístupný a barvy vydrží a nerozmazávají se. Pudr používám i jako fixaci na tužku na obočí i oční stíny.

    • Pro
    • Výborně se nanáší i štětcem.
  • 30. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    mám tento pudr už asi potřetí a nemá chybu

    • Pro
    • nejlepší pudr jaký znám, navíc krásně voní
  • 21. únor 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Celkově super pudr za skvělou cenu!

    • Pro
    • -skvělá barva -vydrží
    • Proti
    • žádné nepozoruji, snad jen, že v balení není houbička
  • 3. leden 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Opět zakoupím.

    • Pro
    • Výborný, zskoupila jsem již 3x a jsem spokojena.
  • Pavlína | 12. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 70%

    Jsem průměrně spokojena, protože se musí často nanášet kvůly mastivosti pleti

    • Proti
    • Je dobrý, ale pleť nevydrží dlouho matná. Musí se často nanášet.
  • 26. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    doporučuji

    • Pro
    • přirozená barva pěkně voní
Lhůta na vrácení 1 rokx

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací