loading

Recenze Yves Saint Laurent Rozjasňující korektor v peru (Touche Eclat) 2,5 ml

Kód produktu: kDKR0685

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 26. leden 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    JEDNODUŠE SKVĚLEJ PRODUKT

  • 19. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    Fajn korektor na ocni okoli

    • Pro
    • Středně krycí, zabarvení do žluta-fajn pro tmavé kruhy
    • Proti
    • Méně rozjasňuje
  • S.B. | 14. leden 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    používám pravidelně....super.

  • 4. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji.

    • Pro
    • Nejlepší
  • Leni | 20. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Kvalitní výrobek za rozumnou cenu. Kryje kruhy pod očima, rozzáří, používám ho již několik let. Velká spokojenost

    • Pro
    • .
  • 2. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Naprosto perfektní korektro, který se krásně roztírá, rozjasňuje a kryje

    • Pro
    • Naprosto perfektně kryje, rozjasňuje. Nejlepší produkt tohoto typu, jaký jsem zatím kdy měla. Už nechci jiný a hodlám používat jen tento
    • Proti
    • Cena
  • Ajka | 1. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Mám velmi citlivé oči a tento produkt je dokonalý. Nedráždí, skvěle kryje, rozjasňuje ... maximální spokojenost.

    • Pro
    • Skvěle kryje, rozjasňuje oční okolí, neslévá se do vrásek. Super.
  • 13. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem spokojena , kupuji pravidelně

    • Pro
    • nakupuji pravidelně takže jsem spokojená
  • Drahuse Podolkova | 17. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám korektor již několik let. Je nepřekonatelný.Doporučuji

  • 10. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Nejlepsi korektor na svete

  • Helísek | 14. leden 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Kryje velmi tmavé kruhy pod očima o něco lépe než běžné produkty těch nejlevnějších značek, co je ale na rozdíl od těch ostatních velké plus, rychle se vstřebá a nezanechá vrstvu, která by se pak navíc usazovala a výsledek by byl ještě horší než bez použití přípravku. Nezanechává vrstvu makeupu a nevypadáte pak straší než ve skutečnosti jste. Já jsem si zakoupila již podruhé a měnit nehodlám. Zatím nejlepší varianta. Pokud vás trápí pouze tmavé kruhy, bude ideální, pokud navíc trpíte i opuchlýma očima, to nezkryjete. Na základě doporučení kosmetičky dodržuju pravidlo vklepávat nikoli roztírat, vstřebá se a nenamáháte tak oční okolí;)

  • 29. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    skvělý pomocník při líčení

  • Jitka | 17. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    vřele doporučuji

    • Pro
    • Náplň v peru překvapivě dlouho vydrží i když používám denně (kolem očí). Snadná a příjemná aplikace
    • Proti
    • -
  • Verunka | 27. červen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    prostě výborný produkt

    • Pro
    • dobře maskuje kruhy pod očima a různé nedostatky na pleti
  • Jini | 4. únor 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    S koupí jsem váhala asi 6 let. Zdála se mi cena dost vysoká a tak jsem hledala u konkurence. Nenašla jsem nic odpovídajícího a tak jsem si ho konečně koupila. Navíc na netu je levnější než v obchodě. A je opravdu báječný!

    • Pro
    • skvělé vlastnosti obal
    • Proti
    • snad jen cena
  • 15. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 80%

    Spokojenost

    • Pro
    • Vyborne kryje kruhy pod ocima, dobre se roztira, snadno se aplikuje
    • Proti
    • Mozna me vyhovoval vice Eclat minute od Clarins, ma "prirodnejsi" slozeni a je levnejsi, bohuzel se jiz v CR na internetu neprodava
  • Lucie Líšková | 11. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    opravdu skvělé na kruhy pod očima, poměrně dlouho vydrží

    • Proti
    • cena
  • Marcela Kudláčková | 10. srpen 2010

    Celkové hodnocení: 80%

    byla jsem zvědavá jak bude vypadat při aplikaci zatím dobré dobře ano elegatní balení rychlá aplikace na odstín

    • Pro
    • lehce roztíratelný, nedělá žmolky, rychle se vstřebá chtěla jsem vyzkoušet nový produkt
  • Eva K. | 28. květen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Nelepšíííííí! Sice dražší, ale jistota nejlepšího výsledku, zakryje kruhy pod očima a přitom působí přirozeně:-)

    • Pro
    • Nelepšíííííí! Roztiratelný, přirozený
    • Proti
    • Cena:-(
  • helena.hlaváčová | 7. duben 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    mohu jedině doporučit, používám již několik let

    • Pro
    • výborný
    • Proti
    • nevím o ničem
Lhůta na vrácení 1 rokx

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací