loading

Recenze Eucerin Krém na ruce pro suchou až atopickou pokožku 5 % Urea 75 ml

Kód produktu: kEU032

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 15. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborný na suché ruce

  • 17. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Opravdu výborný i pro hodně suché ruce. Jeden z mála krémů, co opravdu funguje.

  • 1. únor 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Jeden z mála vhodných krémů pro ekzémy.

    • Pro
    • Zklidňující příjemný
  • 28. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Krém mohu jen doporučit, je výborný i na kůži postiženou ekzémy. Ráda ho používám i v zimě, kdy se kůže extrémě vysušuje a trpí.

    • Pro
    • Doporučuji pro lidi s atopickým ekzémem, používám ho na ruce a je výborný, rychle se vstřebává, výborně hydratuje a zanechává kůži jemnou a hladkou pro dlouhou dobu.
  • ma_ves | 5. červen 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Lehký, rychle vstřebatelný, příjemný na rukách.

  • 12. leden 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Dobře roztiratelný krém, kterého stačí použít pouze trošku, takže i přes vyšší cenu vydrží na dlouho. Kvalita skutečně vysoká. Tento krém dopadl i velmi dobře v hodnocení krémů spotřebitelským sdružením dTest (viz dTest.cz).

    • Pro
    • -oproti konkurenčnímu "Neutrogena krém na ruce", je tento výrobek mnohem lepší a po pravidelném používání výrazně pomůže i silně popraskaným rukám.
    • Proti
    • -vyšší cena
  • 14. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 30. červen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 23. duben 2010

    Celkové hodnocení: 70%

Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací