loading

Recenze La Chévre Krém okolo očí (Eye Contour Cream)

Kód produktu: kDKR3256

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 17. září 2013

    Celkové hodnocení: 60%

    Běžný oční krém.

  • 11. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    nejlepší oční krém,který jsem vyzkoušela,krásně hydratuje, rychle se vstřebává,velké balení,které vydrží půl roku

    • Pro
    • nejlepší oční krém,který jsem vyzkoušela,krásně hydratuje, rychle se vstřebává,velké balení,které vydrží půl roku
    • Proti
    • nic
  • 27. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Dobře se roztírá a hydratuje

    • Pro
    • Příjemný krém, dobře hydratuje
  • Zdeňka Veverková | 13. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    produkt jsem užívala i dříve a většinou jej kupovala v lekárnách, jednou na prodejně byl jindy ne. proto jsme si zvolila tuto cestu přímé objednávky.

    • Pro
    • příjemný hlavně neprarfémovaný
    • Proti
    • o žádném proti nevím
  • Eva | 18. duben 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Mám citlivou pleť a oči obzvlášť a tento krém mi naprosto vyhovuje, nemám s ním vůbec žádný problém.

  • Eva Palmiová | 23. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Prostě skvělé

    • Pro
    • - jemný, našlehaný krém, příjemný na kůži
    • Proti
    • -
  • Jindřiška | 28. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 50%

    Jediný produkt značky La Chévre, který mi vůbec nevyhovuje. Ačkoliv je určený pro zejména citlivou pleť, mě po použití štípou a pálí oči. Dobrá koupě to nebyla.

    • Pro
    • Nevyhovuje mi.
    • Proti
    • Paradoxně štípe a pálí do očí. Nemůžu ho používat. Nedoporuuji pro velmi citlivé oči.
  • 21. září 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    příjemný

  • M.Krejčiříková | 31. květen 2010

    Celkové hodnocení: 70%

    Dobrý, stojí za vyzkoušení.

    • Pro
    • je příjemný na dotek, nepálí, pokožka ho krásně vstřebá.
    • Proti
    • efekt sice není moc viditelný, ale trošku pomáhá, tam kde má.
  • 18. květen 2010

    Celkové hodnocení: 80%

    la chevre je velice dobrá značka

    • Pro
    • skvěle se nanáší
    • Proti
    • trochu mastnější
  • 30. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 70%

  • 12. únor 2014

    Celkové hodnocení: 90%

  • 21. únor 2013

    Celkové hodnocení: 10%

  • markéta | 9. květen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • nejlepší oční krém,který jsem zatím vyzkoušela
  • 4. leden 2012

    Celkové hodnocení: 90%

  • 15. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 4. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 26. říjen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 10. září 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 3. červen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

Kosmetická a vizážistická
poradna ZDARMA
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací