loading

Recenze Le Chaton Krém proti vráskám Trésor Créme (Anti-ageing care) 30 g

Kód produktu: kLCH007

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 4. září 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    vysledky zatím nemohu posoudit,používám krátce

    • Pro
    • příjemný,
    • Proti
    • nic
  • 9. květen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Velmi příjemné

  • Pavelková | 17. leden 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    spokojenost

    • Pro
    • vhodný pro můj typ pleti
  • 4. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Nic lepšího neznám.

    • Pro
    • Splňuje co nabízí.
  • Jana Nováková | 22. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Hydratuje pleť, dobře se roztírá, je vidět účinek na zjemnění vrásek. Rozhodně si ho koupím znovu.

    • Pro
    • Velmi rychle viditelný účinek
  • Hanah | 22. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    I když jsem jako Proti napsala vyšší vstřebatelnost, musím se přiznat, že to mám obecně u krémů ráda. Raději si ráno přivstanu, abych si tento krém mohla nanést a pak pár minut počkám, než se vstřebá. Pleť je krásně napnutá. Většinou ho však i vzhledem k úspoře (menší balení) používám jako Oční krém. To pak vydrží i rok (skladuji v ledničce). Ani nevím, zda je na to vhodný, ale já zjistila, že mi po něm začaly mizet vrásky, neboť oční okolí krásně promastí a zhydratuje. Zkusila jsem např. Eucerin Hydralon, ale hrozně rychle se vstřebával a žádný efekt neměl. Určitě u tohoto krému tedy zůstanu. Zatím jsem na oční okolí lepší nenašla a to jsem vyzkoušela i Chanel za nehorázné peníze. Roztíratelnost je obtížnější pouze co se týká celého obličeje. Teplem se začne roztékat.

    • Pro
    • Plní co slibuje.
    • Proti
    • Vysoká cena, menší balení. Delší vstřebatelnost.
  • Šárka | 22. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    kvalitní krém, který pleť dobře vyživí a pleť je po něm hladší, i vyhladí vrásky, jak slibuje

    • Pro
    • dobře se roztírá, mastnější, ale po chvilce se vsákne
  • Lenka | 7. duben 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Trésor se hodí pro pleť od 30 let na den i noc, včetně očního okolí. Málokdy jsem se v minulosti k nějakému krému vracela. Mám velmi citlivou smíšenou pleť s tendencí k vysychání a tím také k mimickým vráskám. Konzistence krému je opravdu bohatá, lekla jsem se při prvním použití, zdál se dost mastný, bála jsem se černých teček a ucpaných pórů, ale stačí ho jen málo a do deseti minut se vstřebá. Je optimální pro završení vrstvené péče, tedy po použití lehkých sér, emulzí a esencí a je to nejlepší podklad pod make-up, co znám. K pleti je šetrný, výrobky z drogerie mě bohužel dráždí a u drahých značek mám pocit, že je krém napumpovaný silikonem a vytváří dojem/iluzi pěkné pleti, místo aby pleti umožnil dýchat a podporoval její přirozené procesy... Balení krému je naprosto hygienické a při denním/nočním používání vydržel dva měsíce, což je podle mého názoru v pořádku. La Chévre, resp. Le Chaton je opravdu kvalitní domácí značka, sice dražší, než ty z pultů drogerií, ale opravdu účinná a k pleti nejjemnější, co znám, výsledky jsou vidět.

    • Pro
    • ***** Neznám lepší krém. K té nejcitlivější pleti šetrný a opravdu jsou vidět výsledky. Hodí se i na oční okolí, velká výhoda a známka šetrných ingrediencí.
    • Proti
    • Neexistují žádná proti.
  • Jirka | 22. leden 2012

    Celkové hodnocení: 70%

    kdo má mastnější pleť, měl by si nákup raději rozmyslet

    • Pro
    • obsah účinných látek není parfémovaný - možno použít i na oční okolí
    • Proti
    • poněkud mastný na to, že výrobce uvádí, že je vhodný pro všechny typy pleti
  • 18. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Kupuji pravidelně, pleť je pružná, nevysušená, bez známek alerg. reakcí, jsem s ním velmi spokojená

    • Pro
    • velmi příjemně se roztírá, výborně je přijímán pokožkou, nežmolkuje nezpůsobuje začervenání,
    • Proti
    • snad jen vyšší cena...
  • Eva | 15. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    výborný krém, doporučuji

    • Pro
    • vynikající krém,trochu vyšší cena
    • Proti
    • nevím
  • Regina | 13. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    můžu jen doporučit

    • Pro
    • opravdu kvalitní vyrobek, přijemný pocit a vůně, vyhlazuje vrasky, neštipa, zadna alergie
    • Proti
    • trochu mastný, spiše pro sušší plet´
  • Jana | 22. únor 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    celkově mi tato kosmetika je příjemná, jsem spokojená

    • Pro
    • příjemný, zatím používám týden
    • Proti
    • zatím žádný
  • blanka holanová | 29. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 80%

    kvalitní kosmetický výrobek. Splnúje co slibuje. Určitě bych výrobek doporučila. Je vhodný pro střední i starší ženy. Vhodný i pod make up. Na příští nákup se zaměřím spíše na kosmetiku z Francie. Bohužel česká kosmetika mě již několikrát zklamala:-( . Určitě se nenechám ovlivnit obalem.

    • Pro
    • velmi dobrý, splnil očekávání.
    • Proti
    • nemám námitku
  • 23. září 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Velmi dobrá vlastní zkušenost, zajímají mě další produkty řady Doré

    • Pro
    • Výborný, jemný, dobře vstřebatelný, velmi dobrý pocit pokožky
  • Veverka | 25. leden 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Měla jsem problémy s pletí , kdy po použití krému jedné známé nejmenované značky , jsem měla rudé spálené fleky s olupující se pokožkou.... Trésor mi doporučila jedna žena , která mě potkala náhodou v lékárně a ze které se následně stala moje báječná kosmetička . Pleť se mi zahojila, zlepšila se její struktura a pevnost , vrásky nejsou tak viditelné . Trésoru zůstávám věrná již několik let . Doporučila jsem ho i svým kamarádkám a vím, že i u těchto má velký úspěch . Jeho cena odpovídá kvalitě a bude-li do budoucna vyšší , budu ho stále používat .

    • Pro
    • Úžasný a pro mě i léčivý krém . Kosmetika La Chévre má dobré jméno doma i v zahraničí .
    • Proti
    • Žádné proti jsem neobjevila .
  • Olga Stašová | 25. leden 2010

    Celkové hodnocení: 80%

    krém používám teprve 4 dny, nemohu tedy poskytnout recenzi. Zdá se mi, že mi bude vyhovovat. Pro recenzi se na mě obraťte prosím později. Děkuji

  • Alena Kabeláčová | 14. leden 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    důvod ,proč jsem si vybrala tento produkt? no je prostě ten nejlepší z řady Le Chaton

    • Pro
    • Trésor Creme je vynikající dobře se roztírá a pleť zůstává dlouho ošetřena.
    • Proti
    • vysoká cena
  • 5. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 80%

  • 23. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

Nakupte teď,
plaťte do 14 dní
a dopravu máte ZDARMA!
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací