loading

Recenze Dermacol Make-up Cover pro jasnou a sjednocenou pleť 30 g

Kód produktu: kDKR0724

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Magdalena Marková | 3. září 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Dermacol Cover make-up 207 jsem objednala i podruhé.

  • IRA | 26. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    super pletˇ

    • Pro
    • super krytí
    • Proti
    • žádné
  • vera | 22. srpen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    používám již mnoho let a nemá konkurenci

  • Jana Zalabáková | 4. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    používám ho již od 18 let a nenalezla jsem lepší

    • Pro
    • krycí schopnost, velice levný
  • 29. květen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Skvělý krycí prostředek na nedostatky pleti. Hezky zakryjeme a přetáhneme naším oblíbeným make-upem. Čímž si nezpůsobíme dojem masky místo obličeje, ale hezkého a příjemného vzhledu. Vhodný pro aknózní pleť i k zakrytí nedostatku spánku pod očima. Výborně kryje i pigmentové skvrny. Není vhodný na celoobličejové natření, ale jako korekční make-up, který přetáhnete např.hydratačním make-up em...

    • Pro
    • Výborně kryje nedostatky! Přesto, že je mu vytýkáno, že působí jako maska, není určen k tomu napatlat si tím celý obličej. Hezky zakryje nedostatky, které pak běžným make-upem dosjednotíme a výsledek je dokonalý!!!
  • 20. květen 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    Zde jsem si objednala světlý odstín, ale je na mě až moc světlý. Takže pokud si vybíráte odstín-nedbejte na to a neobjednávejte si světlejší. Já to udělala a byla to chyba. Jinak krásně kryje, ale připadá mi, že je až MOC hustý.

  • borriquito69 | 3. květen 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    Není to na celý obličej ,ale jako korektor je fajn :)

    • Pro
    • Kryje super
    • Proti
    • Poměrně dost vysušuje a zvýraznuje suchou kůži + vrásky
  • 12. březen 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    Jako korektor slouzi bajecne. Jako make-up ano, ale pocitat s velmi silnym krytim. Vypada to, ze by mohl bez problemu zakamuflovat i tetovani. K dostani spousta odstinu a neni problem michat.

    • Pro
    • Perfektni kryti. Opravdu staci jen malo. V pohode lze pouzit i jako korektor
    • Proti
    • Nepouzila bych to jako make-up i kdyz mam rada silne kryti.
  • 7. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Kupuji už po několikáté. Jsem maximálně spokojená.

  • 7. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborně kryje. Kupuji už po několikáté

  • Verča | 13. únor 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    K tomuto produktu jsem se dostala za pomocí známé, která si jej velmi pochvalovala. Já jsem s tímto make-upem velmi spokojená a hodlám s ním pokračovat i nadále. S jeho kvalitou jsem velmi spokojená.

  • ET | 7. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    S obsahem spokojenost v kazdem pripade i cena skvela neco malo pres 100kc.

    • Pro
    • perfektni kryti cehokoliv i v tenoucke vrstvicce, svetlounky odstin ktery se da sehnat pouze na netu, je to snad vsem znamy make up, neni co dodat, nejlepe funguje kdyz se micha s v podstate s jakymkoliv lehcim make upem a pak nanese stetcem na oblicej nebo houbickou.
    • Proti
    • to baleni se uz za ty roky snad mohlo zmenit do neceho praktictejsiho nez je hlinikova tuba.... co myslite lidi z firmy DERMACOL!!!!!!!!!!!!!
  • Jitka | 7. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    stačí ho maličké množství

    • Pro
    • dobře se roztírá
    • Proti
    • je trochu do oranžova
  • 24. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    Výborné krytí. Ale je nutné dávat jen velmi malé množství, jinak člověk vypadá jak maska.Levný.

  • 21. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    Pokud make-up "naředíte" něčím dalším (krém, podkladový krém, tekutý make-up), získáte skvělého pomocníka pro krytí větších nedokonalostí pleti, který vydrží celý den.

    • Pro
    • vysoké krycí schopnosti vydrží celý den
    • Proti
    • špatná roztíratelnost Nehodí se na suchou pokožku - vysušuje maže oblečení
  • 31. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Po smíchání s make upem mám skvělý odstín a skvěle kryje bez efektu masky

    • Pro
    • skvěle kryje
    • Proti
    • Moc světlý odstín i na bleduli jako jsem já, ale míchám ho s tmavým make upem.
  • 22. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Můj nejoblíbenější make-up jako korektor na kruhy pod očima. Perfektní krytí.

  • 22. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Pro mě nejlepší makeup, co existuje. Vzhledem k ceně a krycí schopnosti neznám lepšího.

    • Pro
    • Vysoká krycí schopnost.
  • 2. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Všechno je už zde napsáno :) Používám to jako korektor a pro tento účel se snad nedá do doby spotřeby ani z půlky vypoužívat, takže je možné se s někým i podělit :) Barva je pro velké bledule, např. kdo používá Dermacol Kompaktní pudr s reliéfem krajky č. 1, tak je pro něho barva ideál :) pro ostatní ne tak světlou pleť doporučuju už 209. Taky se dá použít i pro velmi světlou pleť, není zas o tolik tmavší, aby to nešlo :)

    • Pro
    • pro velmi světlou pleť velmi hutný výborné krytí
    • Proti
    • zlatý obal se po čase loupe
  • 29. září 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Bezvadně kryje stařecké? skvrny.

Kosmetická a vizážistická
poradna ZDARMA
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací