loading

Recenze Le Chaton Noční regenerační krém s růžovým olejem

Kód produktu: kDKR1638

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 23. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    tato kosmetika mi zahojila a uklidnila moji přecitlivělou, věčně zarudlou a svědící pleť, krémy jsem měla téměř všechny a všechny výborně snáším, nejvíc používám noční krémy

    • Pro
    • výborně snášenlivý, zpočátku mastnější ale rychle se vstřebá, krásně pleť uklidní a vyhladí, hezky voní
    • Proti
    • cena
  • 11. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemná vůně, vyživující

    • Pro
    • Příjemná vůně, vyživující
  • xp | 25. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    S krémem jsem byla spokojena.

    • Pro
    • velmi dobrý krém, vyživující, příjemná vůně i když manžel byl jiného názoru :-)
    • Proti
    • nic
  • Senecius | 17. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    Doporučuji.

    • Pro
    • Výborný výživný krém. Je hutnější, hůře se roztírá, ale i tak jsem s ním spokojená. Není mastný a moje plet ho snáší dobře. Navíc krásně voní.
    • Proti
    • nic
  • 26. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    dobrá zkušenost s touto značkou

    • Pro
    • pleť dokonale hydratovaná a je vidět výsledek
  • Jaroslava Fibigerová | 4. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento krém mi nabídla asi před rokem má kosmetička. Krém mi prospívá, já sma na sobě pozoruji zlepšení. S dávkovačem se krém používá výborně, myslím, že mám nejméně čtvrté balení. Vřele doporučuji. Dobře se vtírá, pleť je vypnutější, jakoby více pružná. Zatím jsem neměla žádné problémy, takže nemohu na poslední dotaz odpovědět.

    • Pro
    • Pleť je jemnější, krém se dobře vtírá do kůže, stačí nanést opravdu jen málo krému, výborný dávkovač,cena přijatelná
  • Zuzana | 1. září 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Skvělý krém, voňavý ale nevtíravý, hustčí konzistence, takže se hůře vtírá ale vstřebává se rychle. S krémem jsem maximálně spokojená. A jsem ráda, že je to biokosmetika. mám citlivou pleť a tento krém mi dělá dobře. I design se mi líbí.

    • Pro
    • pleť je po jeho používání krásná, zářivá, hebká.
    • Proti
    • hodně mastný, ale vstřebává se celkem rychle.
  • Lída | 26. duben 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento produkt jsem si vybrala pro zlepšení stavu mého obličeje-červenání, šupinatění. Krém používám spolu s denním krémem a jsem spokojená, pleť se lepší. Líbí se mi, že nemá pouze víčko, ale pumpičku pro dávkování. Mohu jej doporučit.

    • Pro
    • Po použití je opravdu pleť vláčná.
  • 23. leden 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Vynikající krém.

    • Pro
    • Po dlouhé době úžasný krém, pleť je viditelně napnutější a vypadá zdravě.
    • Proti
    • Nevyhovuje mi kelímek, je na pumpičku, mám vždy pocit, že ještě hodně krému zůstane po stěnách a dole.
  • Jindřiška | 28. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Dobrá cena za kvalitu. Používám ho ráda a doporučuji vyzkoušet.

    • Pro
    • Kvalitní noční krém. Pleť je odpočatá a vyhlazená.
  • TerezaD | 7. říjen 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    Přesto doporučuji.

    • Pro
    • Příjemná vůně, na pleti je ještě ráno znát, že byla večer namazaná.
    • Proti
    • Hutnější konzistence, hůře se roztírá.
  • 3. červen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    výborný noční krém

    • Pro
    • příjemná vůně, pleť na noc dobře "promastí", ale krásně se vstřebá
  • 22. leden 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Vybírala jsem na základě toho, že jsem se dočetla že tento produkt není testován na zvířatech. Toto mi potvrdil i výrobce. Bohužel ale na obalu příslušný symbol chybí. Měl by tam být.

    • Pro
    • velmi příjemný, jemný, nedráždí oči.
  • 9. březen 2016

    Celkové hodnocení: 90%

  • 7. srpen 2015

    Celkové hodnocení: 90%

  • 1. leden 2015

    Celkové hodnocení: 70%

  • 29. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 4. březen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 12. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 90%

  • 19. září 2011

    Celkové hodnocení: 100%

Lhůta na vrácení 1 rokx

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací