loading

Recenze Vichy Odličovací micelární voda na citlivou pleť a oči Purete Thermale 3v1 200 ml

Kód produktu: kVI007

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Dannah | 2. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji všem, kteří se až dosud odličovali dvěma přípravky (zvlášť oči a zvlášť pleť) nebo jen vodou. Odlíčení je naprosto dokonalé, rychlé a velmi příjemné. Pleť se mi zdá po odlíčení jasná a zpevněná. Nic lepšího jsem zatím neobjevila.

    • Pro
    • neuvěřitelné čistící schopnosti v jednom tahu vyčistí najednou jak pleť, tak i řasy absolutně nealergický, oči nepálí
    • Proti
    • nic
  • 13. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    produkty Vischy používám pravidelně

    • Pro
    • při odličování očí nedráždí
    • Proti
    • nic
  • 8. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    rychlé použití

  • Bozena Cizova | 9. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Tato odlicovaci voda nejlepe vycisti i cerne tecky na pleti,hlavne na nose,mam s ni dlouhodobe vyborne zkusenosti.Jinou pletovou vodu uz nepouzivam.

    • Pro
    • Nejlepsi odlicovaci voda,jakou jsem kdy pouzivala.
  • Jitka | 27. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Vhodné pro citlivou pleť, dobře pleť dočistí. Vhodné i na ranní čištění pleti před použitím denního krému

    • Pro
    • Dobře dočistí pleť, velmi příjemná voda
  • Bára | 21. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 80%

    tento produkt jsem si vybrala proto,že mám ráda přípravky od Vichy,jsem spokojená a doporučuji

    • Pro
    • příjemný,dobře čistí pleť i oči, nepálí
  • Klara R. | 3. březen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Vyzkoušela jsem několik odličovačů, tato voda od Vichy mi vyhovuje nejvíce. Dobře odličuje oči i čistí pleť, nevysušuje ani nezanechává pleť mastnou.

  • 20. únor 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Nejlepší kosmetika VICHY

  • Majda71 | 15. leden 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    výhoda 2 v 1

    • Pro
    • velmi příjemná odličovací voda,nealergizující a může se použít jak na oči, tak na celý obličej
    • Proti
    • mohla by být levnější
  • 26. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Nejlepší odličovač, který jsem kdy měla.

    • Pro
    • Lekhý, nemastný, nedráždí.
  • TerezaD | 7. říjen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Vřele doporučuji!

    • Pro
    • Perfektně odlíčí, nepálí, neštípe do očí.
  • 13. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 23. duben 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 3. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 20. duben 2014

    Celkové hodnocení: 90%

  • 2. červen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Výborný na citlivou pletˇ. Nevysušuje.
  • 1. červen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 3. březen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 2. březen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 27. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

Nakupte teď,
plaťte do 14 dní
a dopravu máte ZDARMA!
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací