loading

Recenze Bourjois Odličovací mléko (Fresh Cleansing Milk) 250 ml

Kód produktu: kBJ28012

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Mgr. Veronika Maršíková Čapková | 25. duben 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Firmu Bourjois jsem vyzkoušela a nedám na ní dopustit, jak v případě dekorativní kosmetiky , tak ve sprchovych gelech a odličovacích prostředcích

    • Pro
    • Velmi dobré čistící vlastnosti pro ty, kdo dávají přednost odličování pomocí vody, nevadí mi parfemace s okurkou
  • 11. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 40%

    příjemný na pleť, ale na oční partie se nehodí... narozdíl od jiných očních mlék, které jsem doposud vyzkoušela.

    • Pro
    • je příjemný na plěť, má chladící efekt
    • Proti
    • přesto, že nemám problémy s ostatními odličovacími mléky mi toto mléko podráždilo oční víčka, pálila asi půl hodiny po přetření a červená a podrážděná byla alespoň další půl hodinu.
  • Nikola Hornakova | 10. prosinec 2009

    Celkové hodnocení: 70%

    Tento kvalitni pripravek dokonale,rychle a lehce odlici plet a navic o ni pecuje. Byla jsem prijemne prekvapena. Jedine co mi vadi je prilis silne aroma okurky,ale vrele doporucuji!

    • Pro
    • Lehka konzistence. Snadne,rychle a dukladne odliceni. Staci male mnozstvi pripravku k dokonalemu odliceni. Prijatelna cena.
    • Proti
    • Prilis silne az neprirozene aroma okurky.
  • 20. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 13. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 70%

  • 24. červen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 10. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 60%

  • 1. květen 2011

    Celkové hodnocení: 80%

  • 25. duben 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 28. březen 2011

    Celkové hodnocení: 80%

  • 24. leden 2011

    Celkové hodnocení: 90%

  • 25. srpen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 25. červen 2010

    Celkové hodnocení: 90%

  • 11. květen 2010

    Celkové hodnocení: 70%

Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací