loading

Recenze Dermacol Omlazující báze pod make-up se zlatem (Gold Anti-Wrinkle Base) 15 ml

Kód produktu: kDM1409

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 2. březen 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    Vhodné pro starší ročníky, stačí skutečně jen malinko.

    • Pro
    • Dobře se aplikuje a nevysušuje.
    • Proti
    • Musí se používat opatrně.
  • mirka | 7. červen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji Dermacol Gold Anti-Vrinkle Base je srovnatelný i dražšími podkladovými bázemi

    • Pro
    • dokonale vyhlazuje pleť makeup se dobře roztírá spotřebuji menší množství makeupu
  • Zdoběna | 6. duben 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    Po vyzkoušení i jiných druhů bází jsem se opětovně vrátila k této od Dermacolu. Make-up vypadá svěže, tvář je projasněnější a působí mladistvějším dojmem. Drobné vrásky potlačeny a méně znatelné. Uživatelka - věk 40+

    • Pro
    • -make-up nanesený na bázi vypadá svěže a znatelně projasní vzhled
  • 13. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 50%

    prostě nic moc

    • Pro
    • nic
    • Proti
    • také nic
  • LENY2012 | 1. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Pro absoslutní spokojenost chybí pouze lepší balení pro snadnější využití celého obsahu.

    • Pro
    • Maximální spokojenost, pleť je viditelně dokonalejší.
    • Proti
    • Nevhodné balení.
  • 25. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji.

    • Pro
    • Velmi snadno se roztírá, bezvadně se vstřebává a zanechává pleť sjednocenou a vypnutou. Ideální do kabelky.
    • Proti
    • Je ho málo:-))
  • Dagmar K. | 29. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Kupuji a používám pravidelně, maximální spokojenost.

  • 11. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    skvělý pocit, pleť není vysušená

  • Eliška Burianová | 25. květen 2013

    Celkové hodnocení: 70%

    Vybírala jsem jako neznalá věci, ale po několika dnech používání vím, že si jej koupím opakovaně.

    • Pro
    • Velmi dobře aplikovatelný, stačí malá kapka.
    • Proti
    • nic nemám ...
  • 1. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem už "nemladá", nic lepšího pod make up jsme ale nikdy neměla! Navíc lze po kompletním nalíčení menší kapku lehce vklepat např. na vrásky kolem očí - zjemní se.

    • Pro
    • Vyhladí pleť, stačí jedna až dvě kapky, dlouho vydrží
  • Gábina | 18. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    velmi dobrý a kvalitní výrobek,drží po něm make-up,pleť je okamžitě hebká a jemná.

    • Pro
    • drží na něm make-up,pleť je po něm okamžitě vyhlazená a hebká.
    • Proti
    • nic.
  • Jitka | 4. červen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento výrobek jsem si vybrala, po radě odborníka. Báze se velice snadno nanáší a pleť je po ní hebká. Určitě bych doporučila i ostatním.

    • Pro
    • Perfektní fixace make-upu, pleť vypadá svěží a stále upravená.
  • 19. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    určitě doporučuji

    • Pro
    • jemný film pod make-up, které lépe a déle na pleti drží
  • 4. březen 2015

    Celkové hodnocení: 20%

  • 19. leden 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    • Pro
    • hezky zjemní a vyhladí plet dobře se nanáší a voní
    • Proti
    • malé balení
  • 10. září 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 22. březen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

  • 12. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 17. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 90%

  • 17. červen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

Nakupte teď,
plaťte do 14 dní
a dopravu máte ZDARMA!
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací