loading

Recenze Bourjois Pleťový peeling (Radiance Boosting Face Scrub) 75 ml

Kód produktu: kBJ28132

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 7. duben 2015

    Celkové hodnocení: 40%

    S největší pravděpodobností vyzkoušet zcela jiný produkt.

    • Pro
    • Zatím stále je v pochodu testu účinku.
    • Proti
    • Zatím nejsou znatelné žádné účinky
  • Sabina | 10. únor 2015

    Celkové hodnocení: 70%

    průměrný

    • Pro
    • vůně
  • 17. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    ideální jako vše od Bourjois

    • Pro
    • funguje skvěle a dokonale voní po pomerančích
    • Proti
    • těm co nemají rádi parfemovanou kosmetiku nedoporučuju
  • Dixi | 26. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 60%

    dobrá cena = kvalita

    • Pro
    • příjemná vůně
    • Proti
    • měla jsem lepší,ale cena dobrá a na domácí použití přijatelné,hlavně pro mladou plet
  • 22. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    skvely pealing, pouzivam kazdy den k rannimu cisteni, je jemny a prijemny, parfemace prijemna, po aplikace krasne vycistena rozjasnena svezi plet, i akne kterym trpim se mi dava na ustup :)

    • Pro
    • plet vypada sveze a ciste, citite v ni naboj
    • Proti
    • nic
  • Lenka | 10. červen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Doporučuji.

    • Pro
    • Hezky voní, jemné složení.
    • Proti
    • -
  • Sjuzankaaa | 27. březen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Perfektní peeling, mikročástečky odstraňující odumřelé buňky nejsou moc hrubé, přípravek je velmi příjemný k pokožce. Stačí používat obden a pleť je krásná a prozářená. Bezvadně voní, jsem nadšená! Zkoušela jsem již několik peelingů od různých značek a musím říct, že toto je zatím ten nejlepší, který jsem kdy vyzkoušela, opravdu jsem maximálně spokojená:-) Doporučila bych jak na mladou pleť, tak i pro ženy se zralou pokožkou - myslím, že výrobek sedne každé/mu.

    • Pro
    • - značka - kvalita - super cena - příjemný k pokožce - krásně voní
    • Proti
    • - nenašla jsem žádné proti
  • Alena | 7. březen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Super peeling za super cenu :-)

    • Pro
    • Pleť krásně vyhladí a prozáří :-) Spokojenost.
  • natina | 25. únor 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    dobrý produkt, pleť je opravdu rozzářená

    • Pro
    • cena
    • Proti
    • ppro mne dostupný jen v e-shopu
  • 2. únor 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • pěkně voní,
    • Proti
    • žádne
  • 6. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Jemný peeling, který krásně projasní pleť.

  • 18. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    doporučuji

    • Pro
    • funguje
    • Proti
    • nic
  • 11. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    MOHU DOPORUČIT

    • Pro
    • VELMI PŘÍJEMNÁ PARFEMACE DOBRÁ CENA KVALITNÍ PRODUKT
  • Lucie | 17. únor 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji, mám ho poprvé a už se bez něj neobejdu :)

    • Pro
    • Krásně jemná pleť Příjemná vůně Přijatelná cena
  • 4. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Spokojenost.

    • Pro
    • Jemný peeling. Skoro ani nevoní. Takže doporučuji pro ty, kteří, jako já, zrovna neupřednostňují výrazné vůně.
    • Proti
    • Nic.
  • Věra | 28. říjen 2010

    Celkové hodnocení: 80%

    Doporučuji.

    • Pro
    • Dodrá snášenlivost.
  • Michaela | 11. prosinec 2009

    Celkové hodnocení: 100%

    sem velmi spokojená a s houbičkami sou dokonalá kombinace, dohromady dokážou plet dobře uvolnit a vyčistit, plet vypada odpočatě a rozzářená po celý den. Mladým slečnám mohu jen doporučit

    • Pro
    • po tomto peelingu je plet jak čistá tak i rozzářena plet je po něm uvolněná a perfektně vyčištěna j
  • Anett | 24. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    • Pro
    • Příjemný, pleť je čistější
    • Proti
    • Nečekejte nějaké hodně viditelné rozjasnění pleti , ale účel celkem splní.
  • 18. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Jemňoučký peeling pro každodenní použití. Nádherně voní, po ránu vás opravdu probudí. Můžu jen doporučit. Poměr cena/výkon je u tohoto produktu výborný.
  • 24. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • kvalitní
    • Proti
    • nic
Kosmetická a vizážistická
poradna ZDARMA
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací