loading

Recenze Remington Profesionální kónická kulma Pearl Wand Ci95

Kód produktu: kRE032

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 11. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Vlasy drží dlouho tvar, snadná manipulace

    • Pro
    • Vlasy drží dlouho tvar, snadná manipulace
  • 30. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji pro rychlost dodání a kvalitu zboží

    • Pro
    • rychlost natočení, krásné vlny
  • ibla11 | 3. červen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Báječné - na mých hřebíkatých vlasech vydrží vlny 2 dny!!!

    • Pro
    • Báječné - na mých hřebíkatých vlasech vydrží vlny 2 dny!!!
  • 24. květen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    S kulmou jsem moc spokojená a jestli váháte,tak už neváhejte a objednejte.

    • Pro
    • Snadné použití. Kudrlinky vydrží i 4 dny. Jsem moc spokojená a doporučuji ostatním.
    • Proti
    • nic
  • 19. duben 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Dela krasne lokny

  • Lenka Hynková | 18. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Produkt jsem zakoupila jednak proto,že jsem byla zvědavá jaký učes se s ním dá vytvořit a jednak proto že jsem ho viděla u kadeřnice. Kulma nemá chybu.Během chviličky se rozehřeje a může se tvořit. Používá se dobře,má otočný kloub a hlavně špička nepálí. Vřele a bez výčitek doporučuji všem,kdo si chtějí vytvořit na hlavě kudrlinky. ---- V brzské době se chystám na tomto portálu objednat nějaké serum proti vráskám.

    • Pro
    • Příznivá cena Bezvadný učes,který vydrží i týden.
    • Proti
    • -
  • 24. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Konická kulma Remington - super

    • Pro
    • ++++++++++++++++++
  • 19. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborná kulma od výborné značky

    • Pro
    • Super
    • Proti
    • Nic
  • Lencki | 26. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Tak sháněla jsem kónickou kůlmu a narazila jsem na tuto na stránce krasa.cz a hnedka jsem poznala, že je lepší než ostatní co jsem našla. Hodně mě na ní zaujal ten perlový třpit kvůli kterému vydrží lokny a vlny déle tak jsem nato byla zvěda. A jsem s touhle kůlmou spokojená a všechny kámošky mi ju jen chválí když jim sní dělám vlasy:)

    • Pro
    • - rychle se zahřívá - pěknější vlny, lokny - déle vydrží
  • Lenka | 12. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborná kulma, krásný obal v balení,Dobrá cena.

    • Pro
    • Rychle ohřátá
    • Proti
    • zatím s ní moc neumím a rychle se spálím
  • 5. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Zatím jsem se s kulmou nenaučila pracovat, mám ji teprve krátce. Po prvním vyzkoušení jsem však zjistila, že dělá opravdu pěkné, přirozené vlny. Snadno a rychle se nahřívá, dobře se s ní pracuje. Doporučuji :)

    • Pro
    • vytváří krásné vlny jednoduché ovládání nastavitelná teplota stylový vzhled v balení bylo i pouzdro a rukavička
  • Andrea | 27. červenec 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    lehká praktická kulma

    • Pro
    • rychlý ohřev, rychlá manipulace
    • Proti
    • moc dlouhý kabel, který se hodně kroutí a zauzluje
  • 4. květen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    cena x kvalita = super, top max. spokojena

    • Pro
    • Super, vydrží, moc se mi líbí materiál plochy na kulmování. Mile mě překvapila ukavice v alení. Rychle se nahřívá a vlny vydrží dlouho
    • Proti
    • chybělo mi doporučení stupnů na kolik so mám co nastavit a třeba návody na více učesu ale to jsou blbosti ne duležité veci
  • Eva | 21. duben 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem z této kulmy naprosto uchvácená!!! Nikdy jsem kulmu nepoužívala, takže jsem poprvé očekávala hrozivý výsledek, ovšem opak byl pravdou a já byla nadšená! Nespálila jsem se ani jednou a vlnky byly velmi rychle hotové. Ačkoliv jsem použila nejnižší teplotu a nedávala jsem si na vlasy nic pro zpevnění výsledku, tak mi natočené vlasy vydržely až čtyři dny!!! Takže závěrečné hodnocení je takové, že kulmu nikomu nedoporučuji, protože rozhodně nechci, aby i ostatní měli tak pěkně upravené vlasy :-D

    • Pro
    • velmi snadno se používá dělá nádherné prstýnkové vlnky, které se dají rozvolnit na beachy look, z čehož jsem nadšená, protože jsem měla obavu z příliš malého průměru kulmy ryche se zahřívá - téměř okamžitě vlnky velmi dlouho vydrží bleskově se s ní pracuje
    • Proti
    • žádné proti - je perfektní
  • 21. duben 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Rozhodně všem doporučuji!!!!

    • Pro
    • Velmi spokojena, hlavně rychlost se kterou je možné natočení provést.
  • Burianová Ilona | 7. únor 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    spokojenost

    • Pro
    • kvalita
  • 23. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    Spokojenost

    • Pro
    • Rychlé zahřátí Krásné lokny
  • Dana Předotová | 31. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Dcera si tento vyrobek přála má zkušenosti od své holičky a myslím že se nám cenově vyplatí vrátí se to co by dala za dvě návštěvy u holičky.Ano produkt bych doporučila.

    • Pro
    • Předonosti neumím popsat,ale podlé mé dcery jsou vlasy i na první pohled úžasné a hlavně vydrží ještě několik dní upravené.
  • Jana | 7. únor 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Remington jako značka opět nezklamal, s kulmou nemohu být spokojenější. Vyhovuje mi použití bez "klipu" a zužující se tvar - vytváří krásně přirozené vlny. Poprvé je potřeba trošku šikovnosti, aby se člověk nespálil, ale poté už je to automatické.

    • Pro
    • jednoduché použití rychlé nahřátí vlny vypadají přirozeně vlny dlouho vydrží
  • 16. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Velice spolehliva a kvalitní kulma vzhledem k ceně

    • Pro
    • nastavitelná teplota
    • Proti
    • otáčivý kabel
Kosmetická a vizážistická
poradna ZDARMA
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací