loading

Recenze Vichy Odličovací emulze 3 v 1 Purete Thermale

Kód produktu: kDKR1375

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 25. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborná tolerance, mám velmi citlivou pleť a málo co snesu.

  • Dana HK | 29. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    S produktem velmi spokojená

    • Pro
    • Vynikající i na voděodelnou řasenku
  • Monika Lavorenti | 26. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    produkt používám řadu let, je perfektní pozor jen na ruzné obsahy tuby a cenu...

    • Pro
    • rychlé čištění jedním produktem
  • Iveta | 14. únor 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Je napsáno na citlivé oči,ale bohužel mi natekly.

  • 9. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    Výborný odličovač na plěť, na oči mi však nevyhovuje (nemám ráda pleťová mléka v očích) jinak výborný zvláště na cesty(opět objednávám). Doporučuji.

  • Lucie T. | 1. září 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Pro mě nejoblíbenější odličovač.Pro moji citlivou a suchou pokožku naprosto ideální. Vyzkoušela jsem mnoho značek, ale tenhle je prostě nej. Neštípe, nepálí, nedráždí ani moje velmi citlivé oči. Odlíčení je velmi kvalitní, stačí troška přípravku - a to se líčím poměrně dost (minimálně makeup, korektor, konturka, řasenka, tvářenka). Zvládne to bravurně.

    • Pro
    • - výborně odličuje - je jemný k citlivé pleti i očím - oceňuji velké balení 300ml - vše v jednom: odlíčení tváře, očí a tonizace
    • Proti
    • - nemá chybu
  • 27. únor 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Moje plet neni tak sucha kdyz jsem pouzivala jine produkty.opravdu pocituji zlepseni, je to dobry produkt na cesty a na kazdodenni pouziti.

    • Pro
    • Vyborne se s produktem odlicuje, voni jeste dlouho pote co jsem odlicovala oblicej.
  • 8. únor 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji i pro velmi citlivou pleť.

    • Pro
    • Snadná aplikace, lehký, příjemně voní.
  • 15. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Nejlepší produkt na odlíčení a čištění pleti co znám.

    • Pro
    • Velice snadné použití. Nemusíte používat více produktů, všechno zvládne tento. Příjemná nevtíravá vůně. Perfektně funguje, odstraní všechna líčidla a pleť není vysušená. Plusem je i velikost balení, nemusíte každou chvíli myslet na to, že vám došel odličovač, protože tento je velký a vydrží dlouho.
    • Proti
    • Nic mě nenapadá.
  • 18. duben 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    perfektně odličuje

    • Pro
    • perfektně odličuje
  • 12. červenec 2010

    Celkové hodnocení: 70%

    3 v 1 = ideální kombinace na cesty

  • 21. únor 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • používám dlouho, nic jiného bych si už nekoupila
  • 12. duben 2013

    Celkové hodnocení: 90%

  • 28. únor 2013

    Celkové hodnocení: 90%

  • 20. březen 2012

    Celkové hodnocení: 90%

  • 31. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 13. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 6. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • je pro velmi citlivou a alergickou pletˇ
  • 4. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 29. květen 2011

    Celkové hodnocení: 70%

Nakupte teď,
plaťte do 14 dní
a dopravu máte ZDARMA!
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací