loading

Recenze Dermacol Řasenka pro extra délku a objem (Imperial Mascara) 13 ml

Kód produktu: kDKR0758

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 4. červen 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    Je to Kvalitní řasenka, ale čekala jsem hustší nařasení a natočení

    • Pro
    • Kvalitní řasenka
    • Proti
    • čekala jsem hustší nařasení a natočení
  • D.N. | 18. březen 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    Kvalitní řasenka, nedrolí se, neslepuje řasy, dobrá cena. Jen mě překvapil kartáček, který je dost velký, mám raději menší, protože se mi lépe nanáší řasenka na spodní řasy.

  • 8. září 2012

    Celkové hodnocení: 70%

    Doporučuji pro méně náročné

  • Lenka | 7. duben 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Určitě doporučuji, vyzkoušela jsem jich už za svůj život tolik, i těch nejdražších, značkových, ale všechny mají trvanlivost/funkčnost okolo 3 měsíců, takže si ušetřené peníze ráda schovám na něco podstatnějšího...;) Zhušťuje i prodlužuje a má opravdu silnou pigmentaci, takže na mé 'bezbarvé' řasy ideální. Řasy mám průměrně husté i dlouhé, ale tahle jim dá efekt panenky - řasy až k obočí. Odličuje se mně samotné snadno, kosmetička má ale poněkud víc práce. :-) Dekorativní kosmetiku Dermacol spokojeně používala už moje babička, její současná podoba je velice kvalitní a cenově nejdostupnější. Jiné řasenky jsem od Dermacolu zatím nevyzkoušela, neboť nemám důvod hledat dál, jsem moc spokojená.

    • Pro
    • Je to nejlepší řasenka, kterou jsem zatím měla a vždy se k ní vracím. Cenově dostupnější a mnohem kvalitnější, než ty zahraniční.
    • Proti
    • Neexistují žádná proti.
  • 16. únor 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    spokojenost, jinou již nekupuji

  • 15. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Řasenku používám dlouhodobě, toto už je má 3

    • Pro
    • Super prodlužující řasenka, která zvětší objem
  • 31. květen 2016

    Celkové hodnocení: 70%

  • 30. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 9. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 9. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • řasenka která skvěle zvýrazní i moje krátké řasy, je stejně kvalitní jako řasenky za dvojnásobnou cenu, jsem spokojená, kupuji si ji pravidelně
  • 15. říjen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 22. březen 2011

    Celkové hodnocení: 70%

  • 14. březen 2011

    Celkové hodnocení: 80%

  • 8. srpen 2010

    Celkové hodnocení: 80%

  • 31. červenec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 25. červenec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 2. červenec 2010

    Celkové hodnocení: 60%

  • 8. červen 2010

    Celkové hodnocení: 80%

  • 23. květen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 18. květen 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    • Pro
    • perfektní pro dlouhé řasy
Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací