loading

Recenze Avon Řasenka SuperShock 10 ml

Kód produktu: kDKR0162

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Lenka Jandová | 3. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    Byla z počátku tak trošku loterie, ale to řasenka, která byla v nabídce ve hnědém provedení, proto jsem se pro ni rozhodla. Je skvělá, sice má větší kartáček na nanášení, ale dobře se sním manipuluje.

  • Jolana | 5. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    Produkt mi přijde fajn, ale nějak extra mě nenadchnul..I když já mezi řasenkami velké rozdíly nevidím, mám totiž celkem dobré a dlouhé řasy, ale za tu cenu je super myslím.

    • Pro
    • Prodlouží Začerní Nedělá žmolky Neobtiskává se
    • Proti
    • Moc nenatočí řasy Celkem suchá
  • rosalie | 3. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    lepší jsem neměla :)

    • Pro
    • perfektní kartáček opravdu délka a objem
  • Soňa | 22. březen 2014

    Celkové hodnocení: 40%

    Nedoporučuji.

    • Pro
    • nic
    • Proti
    • Nic moc řasenka,je velmi velká(kartáček je maxi),špatně se mi s ní manipuluje,možná jde o zvyk ale nevím.Řasy se "kroutí" např.pod slunečními brýlemi,pod nánosem této řasenky (2 vrstvy). Cena-kvalita-špatný.
  • 22. červenec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Mám problém s rozmazáváním řasenky již po pár hodinách od nanesení, ale tato řasenka se nemaže a vydrží skoro celý den a díky velkému kartáčku se dobře nanáší.

  • Kristýna | 27. září 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    jedna z lepších řasenek, kterou jsem měla ..

    • Pro
    • Perfektně natočí řasy
  • 12. květen 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    přirozená krása

    • Pro
    • řasy perfektně rozdělí a vypadají hustší nedrolí se přirozený efekt
  • Buddynka | 30. květen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Řasenka má hodně široký kartáček,který řasy pěkně rozčeše a natočí.Je výborná i na spodní řasy.

    • Pro
    • široký kartáček
  • 8. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 9. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 11. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 22. září 2011

    Celkové hodnocení: 60%

  • 26. únor 2011

    Celkové hodnocení: 70%

  • 29. říjen 2010

    Celkové hodnocení: 70%

  • 20. září 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 27. červenec 2010

    Celkové hodnocení: 80%

  • 25. květen 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    • Pro
    • nejlepší řasenka, kterou jsem kdy vyzkoušela
    • Proti
    • rychle zasychá
  • 21. květen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 19. duben 2010

    Celkové hodnocení: 80%

Kosmetická a vizážistická
poradna ZDARMA
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací