loading

Recenze La Chévre Regenerační denní krém

Kód produktu: kDKR1621

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Ivana | 17. květen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám tuto značku již několk let. Je vhodn pro citlivou a problémovou pleť.Sama nesnesu skoro žádný krém a tento mi nedělal žádné potíže. Je i de vynikajícím balení-zmáčknutím krytu krému teprve vytlačíte menší množství. Velice dobře se roztírá.

    • Pro
    • Je výborný pro citlivou pleť.
    • Proti
    • nic
  • 17. květen 2014

    Celkové hodnocení: 50%

    Nedokážu s jistotou pososudit. Mé přecitlivělé pleti jistě neublížil, ale nepociťovala jsem ani žádné zlepšení.

  • 21. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborná volba.

    • Pro
    • Výborné hydratační vlastnosti, hodí se i pro velmi citlivou pleť, nenapíná a nedrolí se, hned se vstřebá.
  • 17. září 2013

    Celkové hodnocení: 70%

    Velice příjemný. Splnil má očekávání. Voňavý. Není co dodat. Byl znát po celý den. Dobře reagoval na všechny pudry a make-up.

  • 4. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    výborný doporučuji

    • Pro
    • výborný na citlivou pleť
  • mirka | 25. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    přírodní dobrý krem i pro moji alrgickou plet

    • Pro
    • jemný příjemný na pleti se krásně roztírá a celý den je plet nevysušena
    • Proti
    • nic
  • lulu | 7. květen 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    jsem velmi spokojena

  • 8. duben 2012

    Celkové hodnocení: 70%

    Uprednostnuji prirodni kosmetiku.Zajima mne nyni kosmetika ve slozeni z kozim mlekem a obdobne.

    • Pro
    • Predevsim prirodni slozeni.
  • Jana | 7. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    Velmi dobry.

    • Pro
    • Mam suchu pokozku, krem sa velmi dobre vstrebava a hydratuje. Neirituje.
    • Proti
    • Po naneseni sa pokozka trochu leskne co ma prekvapilo.
  • Jindřiška | 25. leden 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji ženám i při alergických projevech.

    • Pro
    • Velmi dobře se vstřebává,pokožka není mastná.Dlouhodobě již krém používám a jsem spokojená.
  • 23. březen 2014

    Celkové hodnocení: 10%

  • 18. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 21. duben 2011

    Celkové hodnocení: 80%

  • 27. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 27. květen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 24. květen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 8. duben 2010

    Celkové hodnocení: 90%

Lhůta na vrácení 1 rokx

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací