loading

Recenze Dermacol Rozjasňující báze pod make-up s perlami (Pearl Energy Make-Up Base) 15 ml

Kód produktu: kDM1408

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 19. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji všem, kdo potřebuje před make - upem sjednotit pleť

    • Pro
    • - kvalita - make - up déle vydrží - pleť se nemastí - měla jsem z toho obavu - stačí malé množství a pleť je perfektně vyhlazená
  • Lenka | 30. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji.

    • Pro
    • Pleť je po něm hladká, vypnutá.
  • LENY2012 | 1. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Kvalita výborná, maximální spokojenost, nevhodné balení výrobku.

    • Pro
    • Již delší dobu používám a jsem max. spokojena.
    • Proti
    • Balení v malé skleněné lahvičce s pumpičkou neumožňuje jednoduché využití celého obsahu a musím si pro zbytek obsahu lahvičky pomáhat brčkem. Vyšší cena výrobku si přímo volá pro vhodnější balení.
  • Romana Vlčková | 22. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám nejen pod makeup ale také večer před spaním na noční krém.Krásně zjemní pleť. Doporučuji.

    • Pro
    • Je to perfektní produkt pod makeup.
  • 5. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji

    • Pro
    • Heboučký. Make up se pak krásně nanáší a nedělá šupinky.
  • 18. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    S tímto produktem jsem se setkala již v dřívější době a musím potvrdit, že make up vydrží po této bázi o něco déle. Báze se roztírá velmi snadno a sjednocuje barvu obličeje. Každé ráno pod make up produkt aplikuji malou vrstvou na obličej a jsem s ním velmi spokojená.

    • Pro
    • - Make up vydrží na obličeji delší dobu. - Sjednocuje barvu pleti. - Vyživuje pokožku.
  • Anyzek | 23. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Je maličký,takže se vleze do kabelky ,perfektně zjemní pleť a make-up na něm hezky drží

    • Pro
    • Je maličký,takže se vleze do kabelky ,perfektně zjemní pleť a make-up na něm hezky drží
  • 25. leden 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Vytvoří na kůži skvělý film, na který se dobře nanáší make-up a celkově projasní obličej.

  • Jana S. | 28. červenec 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    je příjemný na pleti,hezky se roztírá, make up vydrží

    • Pro
    • make up déle vydrží je příjemný na pleti
    • Proti
    • žádné velké rozjasnění
  • ilona | 29. květen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    mám ho již podruhé a jsem s ním velmi spokojena

    • Pro
    • výborně se roztírá,make up pak výborně a dlouho drží
  • Jana Šimůnková | 6. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Pro denní používání make-upu to nejlepší

    • Pro
    • Jemnost pokožky po celý den Snažší nanášení makeupu Lepší odstraňování odličovadly
  • 17. březen 2011

    Celkové hodnocení: 50%

    celkově lze říct, že báze udělá přijemný podklad, aby se nevysušila pleť, ale efekt vypnutí či vyhlazení je prakticky žádný. Příště již nezakoupím, i když si myslím, že balení budu mít na hodně dlouho. Pokud budu ještě někde kupovat podkladovou bázi, určitě nejdřív řádně prostuduju recenze na daný produkt.

    • Pro
    • dobrá konzistence, příjemná aplikace
    • Proti
    • není viditelný žádný zvláštní efekt
  • 13. leden 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    výborný přípravek, splnil očekávání

  • 16. duben 2015

    Celkové hodnocení: 90%

  • 19. leden 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    • Pro
    • příjemně jemná a vyhlazená plet
    • Proti
    • malé balení
  • 23. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 11. únor 2014

    Celkové hodnocení: 90%

  • 10. únor 2014

    Celkové hodnocení: 70%

  • 19. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

  • 10. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

Lhůta na vrácení 1 rokx

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací