loading

Recenze Schwarzkopf Professional Šampon pro hloubkové čištění vlasů (Deep Cleansing Shampoo)

Kód produktu: kDKR1553

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Jana Šneberková | 15. červen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento druh šampónu mi vyhovuje na moje poškozené vlasy, kondicionér se asi nemusí používat, ale já ho používám.

    • Pro
    • Velice dobrý šampon, vyhovuje mi.
    • Proti
    • Nic
  • Eva | 28. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Vlasy mi vydrží o den, dva čistější. Dělám ale v hodně prašném prostředí, tak i za to jsem ráda. Jsou krásně lesklé, hebké až ke konečkům. Přestali se mi i lámat konečky.

    • Pro
    • Vlasy vydrží svěží, jsou lesklé a hebké.
  • Nikola Hornakova | 10. prosinec 2009

    Celkové hodnocení: 100%

    Nejlepsi sampon co jsem za posledni dobu vyzkousela. Po umyti se nemasti nekolik dnu vlasy,lehko se upravuji a vypadaji min.3 dny uzasne. Vyzkousela jsem ho poprve a jsem velmi mile prekvapena jak je tenhle sampon dobry.

    • Pro
    • Dukladne myje a cisti. Vytvari bohatou penu,ale lehko se vymyva. Na myti spotrebuju male mnozstvi samponu. Prijemny a dlouhotrvajici pocit po umyti.
    • Proti
    • Zadne negativa.
  • 15. červen 2016

    Celkové hodnocení: 90%

  • 9. leden 2014

    Celkové hodnocení: 90%

  • 17. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Skvělý

  • 27. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • jandulaz | 26. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 50%

    uvidíme

    • Pro
    • příjemný na pokožku
    • Proti
    • vyzkoušela jsem zatím 2x a nemám vyloženě pocit, že by se konal zázrak a vlasy se přestaly mastit. doufám, že to přijde:-)
  • 25. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    • Pro
    • zatím asi nejlepší šampón na mastné vlasy
  • 9. červen 2011

    Celkové hodnocení: 90%

  • Andrea | 23. květen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • - šampon jsem použila na hodně se mastící vlasy a hned po prvním použití jsem s ním byla spokojena - oddálilo se další mytí mastných vlasů o dva dny
  • 12. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 7. červen 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    • Pro
    • perfektně zbavuje styling přípravků, lépe se po něm vstřebává ošetřující péče
Kosmetická a vizážistická
poradna ZDARMA
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací