loading

Recenze Loreal Professionnel Šampon pro obnovení hustoty vlasů Density Advanced (Densifying Shampoo)

Kód produktu: kDKR1557

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 2. září 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Velká spokojenost

  • 30. srpen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    splnuje ucel a ocekavani

    • Pro
    • vlasy mi padaji vyrazne mene
    • Proti
    • moc nepeni vysusuje
  • 22. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    dodá objem

  • 29. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • použila jsem několikrát a vidím změnu, vlasy se tolik nelámou a přijde mi, že se vypadávání zmírnilo
    • Proti
    • zatím nic
  • 2. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Už po prvním použitím měly vlasy větší objem než při použití objemových šampónů. Zatím jsem jej použila jen 2x, vlasy mi pořád padají, ale výrazně méně.

  • Petra | 31. květen 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    Po delším používání mám vlasy takové pevnější, ale nevím, jestli to zamezilo nějak extra vypadávání vlasů. Ze začátku mi přijde, že mi dokonce padaly ještě víc... Teď asi o něco míň, ale nemastí se mi po něm tak rychle vlasy. Nikdy jsem nemusela používat kondicionér, ale po tomto šamponu musím, protože jakmile ho smyju, tak je mám šíleně zacuchané... Nevím, jestli mi nějak moc pomohl, ale špatný není. Příště asi vyzkouším jiný od Loreal Professionnel. Mám od této značky masku a ta je skvělá.

    • Pro
    • vlasy jsou "pevnější" stačí malé množství praktické balení
  • 20. duben 2013

    Celkové hodnocení: 70%

    musím použít kondicionér

  • 16. duben 2013

    Celkové hodnocení: 70%

    zakoupeno pro manžela, syna a moji matku, odpovím asi za 2 měsíce

  • 12. duben 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    Dám mu ještě šanci, používám krátce, tak uvidíme jestli se projeví popisované výsledky. jinak jsem spokojená

    • Pro
    • Hezky voní, vlasy jsou příjemné
    • Proti
    • moc nepění
  • 26. srpen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Pomáhá při padání vlasů, výborný.

  • Lucka | 27. červenec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Celkově hodnotím výrobek výborně. Splnil veškerá má očekávání. Vlasy se mi hodně zlepšili a už jiný šampon používat nebudu. Dříve jsem si musela mýt vlasy obden a navíc používat masku, tužidlo a spoustu laku na vlasy a nyní jsem již po 3 umytích všechno odbourala. Všem co mají problémy s padáním vlasu, nebo s maštěním vlasů tento šampon doporučuji. Určitě stojí za vyzkoušení.

    • Pro
    • hned po prvním použití bylo znát zlepšení nemastí se po něm vůbec vlasy po 3 umytí jsem úplně odbourala používání veškerých stylingových přípravků vlasy jsou pevnější, a vypadají zdravěji
    • Proti
    • vůně - přijde mi trochu jako pánská
  • 22. červen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    po úrazu mi začaly hodně padat vlasy, po pár týdnech užívání vlasy evidentně silnější

    • Pro
    • vlasy evidentně silnější
  • Kateřina | 6. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    u tohoto obchodu jsem se vším spokojená!

    • Pro
    • Přípravek je perfektní...!
    • Proti
    • Žádné námitky nemám...
  • 13. září 2016

    Celkové hodnocení: 80%

  • 11. září 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • Pavlína | 12. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 50%

    • Pro
    • vlasy jsou důkladně umyté
    • Proti
    • osobně bych ho nedoporučila na suché a slabé vlasy
  • 9. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    výborný

  • 29. leden 2014

    Celkové hodnocení: 90%

  • 25. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 90%

  • 8. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

Nakupte teď,
plaťte do 14 dní
a dopravu máte ZDARMA!
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací