loading

Recenze Loreal Professionnel Šampon pro oživení lesku a obnovení vitality šedivých a blonďatých vlasů Silver (Gloss Protect System Shine Shampoo For Grey And White Hair)

Kód produktu: kDKR1559

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Blanka Mecova | 5. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    Na doporučení kadeřnice

    • Pro
    • Na oživení platinové barvy
    • Proti
    • Nic
  • 10. červen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    v pořádku

    • Pro
    • je takový,jak je prezentován
  • 26. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    Nedají se čekat zázraky, ale rozdíl v odstínu barvy jsem viděla už po 3. použití šamponu a jsem spokojená.

    • Pro
    • Barvené blond vlasy zbaví žlutých odstínů
  • 31. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    objednávám pravidelně

    • Pro
    • spokojenost
    • Proti
    • nic
  • 26. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Šampón jsem su koupila v 500 ml balení kvůli pumpičce, kterou úplně zbožňuji. Vlasy jsou po použití ve sprše nejprve strašně nepříjemné na dotek - jakoby drhnou a jsou suché - ale po přidání kondicionéru (jakéhokoliv) je to v pořádku. Po uschnutí jsou vlasy naopak strašně příjemné na dotek - první den jsem na ně musela pořád sahat. Barva se také změnila, ale až po druhém umytí. Nyní je má blond studenější a bělejší, o což mi šlo.

    • Pro
    • Kupovala jsem šampon za účelem zbavení se žlutých odstínů a to se podařilo.
    • Proti
    • Vlasy jsou po něm ve sprše na dotek nepříjemné. Po použití kondicionéru jsou ale hladké a naopak když uschnou, jsou strašně příjemné na dotek.
  • Sandra | 17. duben 2013

    Celkové hodnocení: 70%

    Na vybělení melírku výborné, ovšem používat velice střídmě. Vlasy vysušuje a ničí. Používám max jednou za měsíc i to je pro mé vlasy docela zátěž.

  • Petruška | 8. duben 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji všem komu vadí nažloutlé vlasy

    • Pro
    • krásně odstraňuje žlutý nádech i u promelírovaných vlasů nesvědí po něm pokožka vlasynejsou namodralé ani nafialovělé, jako u většiny ostatních produktů
    • Proti
    • mám pocit, že je potřeba větší množství, ale záleží na délce a hustotě vlasů - já mám dlouhé, vlnité a husté
  • 1. duben 2013

    Celkové hodnocení: 50%

    zkušenost nedobrá, příště již neobjednám

    • Pro
    • žádná změna
    • Proti
    • užívám už druhé balení a vlasy jsou pořád stejné
  • Hana | 26. únor 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Tento produkt všem doporučuji, hned po prvním umytí jsou znatelné změny na vlasech k lepšímu, po další aplikaci máte už krásně viditelné změny k lepšímu .

    • Pro
    • krásně sněhově bílé vlasy zmizí žlutý nádech na vsasech
  • 19. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

  • 11. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    vlasy získají objem a hustotu

    • Pro
    • nízká cena
    • Proti
    • velice nepříjemná vůně
  • Lenka | 16. září 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    dobré ohlasy

    • Pro
    • splňuje co slibuje
  • 12. červenec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 2. únor 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 8. červenec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 19. březen 2015

    Celkové hodnocení: 90%

  • 17. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 15. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 23. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 21. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací