loading

Recenze Loreal Professionnel Šampon pro výživu a lesk melírovaných vlasů Lumino Contrast

Kód produktu: kDKR1563

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 16. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    určitě kvalitní šampón, hutný-není potřeba používat větší množství, spokojenost

    • Pro
    • vlasy jemné lesklé a pocit pevnější
    • Proti
    • nic
  • 7. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    vcelku dobrý

    • Pro
    • barva déle vydrží
    • Proti
    • málo pění
  • 7. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    použila jsem pouze párkrát, nemůžu napsat objektivně, jak šampon působí v delším intervalu

    • Pro
    • melír zatím drží barvu
  • Soňa | 17. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Velmi dobrý přípravek pro barvené vlasy za poněkud vyšší cenu

  • Michaela | 15. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Při pravidelné aplikaci spolu s kondicionérem stejné řady napomáhá prodloužit trvanlivost barvy.

    • Pro
    • snadná manipulace, dobře pění
  • 5. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 60%

    krásně voní, balení s pumpičkou je praktickémálo, ale v celku málo pění, musí se ho použít větší množství = rychleji se spotřebuje.

    • Pro
    • krásně voní balení s pumpičkou je praktické
    • Proti
    • málo pění musí se ho použít větší množství = rychleji se spotřebuje
  • 19. duben 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Super dávkování, vydrží mi díky tomu velice dlouho. I kadeřnice si všimla, že mám najednou krásnější zdravější vlasy a ptala se co používám za šampoń, že jsem ho určitě od minule změnila. Navíc krásně voní, čehož si všiml i chlap :) což u nich je co říci.

    • Pro
    • Krásné zdravé vlasy
  • 17. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Krásně jemně voní, stačí menší množství šamponu pro napěnění, vlasy jsou po něm pružné lesklé, doporučuji.

    • Pro
    • Krásně jemně voní, stačí menší množství šamponu pro napěnění, vlasy jsou po něm pružné lesklé
  • xp | 25. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Vlasy jsou po něm krásně lesklé a hebké. Melíry vyniknou.

    • Pro
    • Tento produkt používám již několik let a je bezvadný.
    • Proti
    • neznám
  • 17. červenec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 23. leden 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 3. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 22. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 20%

  • 29. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 21. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 9. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 90%

  • 7. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 12. září 2013

    Celkové hodnocení: 90%

  • 8. leden 2013

    Celkové hodnocení: 70%

Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací