loading

Recenze Clinique Sérum proti tmavým skvrnám Even Better Clinical (Dark Spot Corrector)

Kód produktu: kDKR3049

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 28. únor 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    výborný výsledek po měsíci používání se mi téměř pigmentová skvrna ztratila.Výrobek doporučuji.

  • 16. červen 2014

    Celkové hodnocení: 70%

    při denním používaní skvrny zesvětlí, úplně neodstraní

  • 21. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Už sem ho před pár lety měla a zase sem se k němu po dobré zkušenosti vrátila Všem doporučuji, opravdu kvalitní výrobek

    • Pro
    • velice příjemný na pleti, lehce se nanáší opravdu sjednocuje plet a redukuje i flíčky po akné účinky jsou vidět již po týdnu.
    • Proti
    • žádné, snad jen vyšší cena, ale za kvalitu je lepší si připlatit
  • 7. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    jemný , nedráždivý

    • Pro
    • jemný, nedráždivý
  • Ewa | 23. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    maximální sppkojenost

    • Pro
    • perfektní výsledek již po týdnu používání,vyhovuje i velmi citlivé pleti
    • Proti
    • na nic jsem nenarazila
  • Ilona Semerádová | 22. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    - chtěla jsem si srovnat pleť,vyživyt ji a zbavit se flíčků po akné a v této věci byl tento produkt vyhodnocen světovou komisí jako jednička - sérum je lehké,rychle se vstřebává a orpavdu působí - cítím vypínání pleti a sjednocování a hojení flíčků po akné - výběr byl dle časopisu,kde byl tento výrobek vyhodnocen - hodí se na předpéči,nejdříve tedy si pleť srovnat,výrobce slibuje výsledky již po 4-12 týdnech nahrazujících dermatologické léky - po srovnání pleti je možné jej přetat používat a opravdu funguje. - kvalita je výborná,dle recenzí,sice je výrobek dražští ,ale nemá konkurenci,a cena kvalitě určitě odpovídá - doporučuji,i když jsem začátečník v pořádné péči o pleť

    • Pro
    • -rozodla jsem se díky hodnocení v časopise Marie claire -byl vyhodnocen jako nejlepší produkt roku 2010 ve své oblasti -věděla jsem,že tato značka má kvalitní produkty a také opravdu kvalitní je a výsledky má již po pár dnech
  • 20. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 1. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 7. duben 2014

    Celkové hodnocení: 70%

  • 3. březen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

Lhůta na vrácení 1 rokx

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací