loading

Recenze Blažek Skleněný pilník na paty s obalem

Kód produktu: kBG002

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • mates | 17. červenec 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Proste super

    • Pro
    • Nejlepsi co muze byt, opravdu perfektní pilnik na paty, vsem doporučuji, kde se hrabe nejaka pemza a podobne
    • Proti
    • Nic
  • 6. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem nadšená, nepomáhala mi na paty ani pemza ani PedEgg (narušilo mi to kůži, akorát jsem pak zadrhávala o ponožky, o koberec), jen seřezávač kůže na opravdu ztvrdlé paty cca jednou za půl roku, a jinak průběžne na narušenou a popraskanou kůži mohu doporučit tento skleněný pilník. Párkrát jsem přejela paty a jsou jak za mlada!!!! Fakt super!!!!

    • Pro
    • Levný 100procentně účinný Rychlost provedení, a je to velmi příjemné
    • Proti
    • Snad jen se bojím, aby se nerozbil, ale je z tvrzeného skla, tak snad mi vydrží dlouho....
  • 28. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Osvědčil se a již nic jiného nechci. :-)

    • Pro
    • Skvělý pomocník.
    • Proti
    • Nemá chybu.
  • 26. leden 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Pokud máte problém se loupajícími patama, určitě koupí neprohloupíte.

    • Pro
    • Dostatečně velký, skleněný má dobrou povrchovou strukturu, která ještě vylepšuje účinek.
  • boga | 22. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    nejlepší produkt na ošetření ztvrdlé kůže na trhu

    • Pro
    • šetrné ošetření pat
  • 17. září 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    pilník je opradu skvělý

    • Pro
    • Je skvělý
  • Kamila | 1. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    100% spokojenost,nejen tento obchod mohu jen doporučit,ale hlavně máme svůj pilník.-)

    • Pro
    • nejlepší pilník na nohy,který jsme poznali:-)Dlouho jsme ho nemohly sehnat,jelikož jsme náš první pilník koupily v lékárně a když se nám rozbil naší neopatrností,tak jsme obešli tolik lékáren který ho už neměli a ani nám ho nedokázali obědnat.Prý se už tento veliký nedělá.Tak jsem se podívala na internet a pilník jsme našli právě jen v obchodě Krása.cz:-)Z čehož jsem měla radost,protože tan můj my pořád bral přítel a ted už má konečně zase svůj:-)
    • Proti
    • žádné
  • Pyrenka | 18. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Jsem 100% spokojená.

    • Pro
    • Super,používám ho na ruce i na nohy.
  • Kvetinka | 20. červenec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    na sklenene pilniky nedam dopustit a tento na nohy je opravdu skvely:-)

    • Pro
    • skvely material i provedeni, lze pouzit za sucha i mokra, ma hrubsi a jemnejsi stranu, takze ho lze v pripade potreby pouzit nejen na paty, ale take na nehty nohou i rukou
  • 17. květen 2015

    Celkové hodnocení: 80%

  • 2. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    funguje

  • 22. září 2013

    Celkové hodnocení: 90%

  • 23. říjen 2011

    Celkové hodnocení: 80%

  • 11. červen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 20. září 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 12. září 2010

    Celkové hodnocení: 60%

  • 30. srpen 2010

    Celkové hodnocení: 70%

  • 4. srpen 2010

    Celkové hodnocení: 80%

Nakupte teď,
plaťte do 14 dní
a dopravu máte ZDARMA!
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací