loading

Recenze Clinique Tekutý make-up pro sjednocení barevného tónu pleti SPF 15 (Even Better Make-up) 30 ml

Kód produktu: kDKR0422

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Nikol J. | 28. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento produkt jsem zkusila náhodně, kdy jsem hledala make-up, který by byl lehký, přirozený a přesto zakryl i mírné nedokonalosti a opravdu to byla trefa do černého! Doporučuji všem ženám, které chtějí vypadat i s make-upem přirozeně a chtějí si dopřát kvalitní kosmetiku.

    • Pro
    • přirozený a zdravý vzhled pleti rozzáří vás, ne jako jiné make-upy, který Vám udělají efekt "masky" lze nanést i bez předchozího nanesení krému držela jsem se dlouho make-up MAC studio fix, ale nyní už bych se k němu nevrátila
    • Proti
    • malý výběr odstínů
  • Martina T. | 13. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Kryje ,,malé" nedokonalosti. Sjednocuje barvu pleti. Nepůsobí jako maska jak na pohled tak na pocit. Spokojenost

    • Pro
    • Kryje, sjednocuje ,,malé" nedokonalosti. Spokojenost
    • Proti
    • nic
  • 12. duben 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám jej již 2 roky a dosud jsem neobjevila lepší.

    • Pro
    • skvěle kryje, výborně roztíratelný
  • S.B. | 14. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám na střídačku s Diorskin Nude Skin Glowing Makeup a zatím jsem lepší než tyto dva nenašla.

  • Ivka | 21. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento produkt je jak luxusní značka, tak i luxusní make-up. Moje zkušenost je velice pozitivní, používám ho delší dobu a musím řict, že nemám jeden jedinný problém. Tento make-up je hlavně testovaný, celkově pomáhá pokožce. A jsem velmi spokojená. Z drogerky v životě žádný make-up.

    • Pro
    • Tento make-up je můj neoblíbenější. Hlavně je testovaný. Nemusím se bát žádného poškození pokožky. Je výborný.
  • 18. září 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Jeden z mých oblíbených make-upů na léto

    • Pro
    • Odstín dobře sedne mé pleti Cena nižší než v kamenném obchodě Lehké až střední krytí Během dne je potřeba přepudrovat, jinak se pleť leskne Poměr cena x kvalita OK
  • I | 9. únor 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    je skvělý, příjemný k pleti, dlouho vydrží a nevysušuje pleť

    • Pro
    • má vysokou krycí schopnost a nevysušuje pleť vydrží celý den
    • Proti
    • poměrně vysoká cena
  • 4. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 31. březen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 25. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 25. duben 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    • Pro
    • Nezatěžuje pleť, hezká jemná barva
    • Proti
    • nevydrží celý den.
  • 29. září 2012

    Celkové hodnocení: 100%

Lhůta na vrácení 1 rokx

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací