loading

Recenze Starpil Tělový epilační vosk 110 g

Kód produktu: kDKR0821

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 13. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    Na domácí použití ok.

  • Pavla Karásková | 18. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Rozumná cena,kvalita.

    • Pro
    • konečně jsem našla něco, co funguje i na mě
  • 25. únor 2013

    Celkové hodnocení: 70%

    používám pravidelně, více teče

    • Pro
    • běžný vosk
  • 5. březen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    nejlepsi varianta z nabizenych

    • Pro
    • vyzkousela jsem skoro vsechny "vonave" vosky, nicmene ten prirodni mi prijde nejlepe roztiratelny, rychle se rozehreje a dlouho vydrzi
  • Jitka | 19. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem moc spokojená, epilace vydrží kolem 6ti týdnů.

    • Pro
    • Super použití, krásně voní, nedráždí pokožku.
  • 22. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 70%

    podle mého názoru nejméně škodlivý

    • Pro
    • praktická lahvička, snadná manipulace
    • Proti
    • oproti voskům na bázi cukru příliš syntetické
  • Zuza | 15. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    - jsem spokojena s používáním epilačního vosku - nožky vydží dlouho hladké a bez chloupků - při delším nahřátí vosku příjemně hřeje

  • Helena Lackova | 12. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Snadné hygienické použití, utvoří stejnoměrnou vrstvtu vosku na místě , které chci depilovat

  • PC | 28. leden 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    myslím, že je výborný i pro citlivou pleť - já jsem s ním spokojená nejvíc ze všech druhů vosků.

    • Pro
    • příjemný vosk bez zápachu
  • Jana L. | 11. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Super výrobek

    • Pro
    • sndné a rychlé použítí
  • Pavlina | 23. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    jsem s timto produktem maximalne spokojena. je to kvalitni a rychly zpusob jak se zbavit prebyvajicich chloupku. je to velmi rychly a dokonale vse vytrha.

    • Pro
    • je to rychle holeni, proste super
    • Proti
    • zadne vyhrady nemam
  • Anděla | 17. září 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    V popisu se píše, že jedno balení vosku vydrží na dvě až tři kompletní epilace. Epilovala jsem dolní končetiny - celé, shora až dolů - a v balení zbyla jen troška. Je možné, že zkušenější člověk by toho nevypotřeboval tolik, ale každopádně doporučuji koupit jich pro začátek do zásoby víc.

    • Pro
    • Dobře se nanáší Epilace je snadná
    • Proti
    • Nevydrží tak dlouho, jak je uvedeno v popisu
  • 22. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 90%

  • 4. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 18. květen 2015

    Celkové hodnocení: 90%

  • 3. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    bezva

    • Pro
    • příjemná konzistence
  • 2. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 90%

  • 28. duben 2014

    Celkové hodnocení: 90%

  • 8. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 30. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

Lhůta na vrácení 1 rokx

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací