loading

Recenze Dermacol Tónovací krém 2 v 1 30 ml

Kód produktu: kDKR0709

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 26. leden 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Produkt splňuje přesně to, co jsem od něj čekala. Kupuju ho už delší dobu, vyhovuje mi však ten nejsvětlejší odstín Biscuit, který i pěkně, lehoulince voní. O něco tmavší odstín Camel mi smrděl. Je velmi lehoučký, dávám jen na krém nebo i pod make-up.

    • Pro
    • cena konzistence parfemace
  • MARTINA | 22. duben 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem spokojená a doporučuji!!!

    • Pro
    • Snadno se roztírá nedělá skvrny
    • Proti
    • ---------
  • Helena | 25. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    jsem spokojená doporučuji

    • Pro
    • jednoduché použití cena přijatelná
  • Zuzka | 12. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 80%

    Výběr odstínu se podaří i přes fotky. Vhodný na všechny typy pleti. Pleť je sjednocená jen lehce, ale kdo nepotřebuje zakrýt nedokonalosti, tak bude určitě spokojen, ostatní se neobejdnou bez korektoru nebo make-upu. Přípravek jsem ctěla vyzkoušet, protože BB creamy mě nenadchly a tónovací krém je jejich levnější alternativou.

    • Pro
    • Pleť se po něm příliš nemastí. Poměrně velký výběr odstínů´.
    • Proti
    • Spíš se dá použít jako modklad pod make-up než samostatně, protože krycí schopnosti jsou opravdu nepatrné a sjednocení jsem si také představovala vyšší. Ale na léto super.
  • 25. květen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    výhoda je, že se nemusí už nanášet krém, celkově jsem s tímto výrobkem velmi spokojená

    • Pro
    • na obličeji vypadá naprosto přirozeně příjemná konzistence
  • 10. duben 2012

    Celkové hodnocení: 80%

    Tento produkt dobře znám, mám velmi citlivou plet a proto je pro moji pleť velmi dobrý.Nemastí a krásně rozjasní obličej. Jsem s ním opravdu velmi spokojená.

    • Pro
    • Je pro mě velmi výhodný, pleť mám pěkně hebkou
    • Proti
    • nemám žádné námitky
  • 2. únor 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • dobrá cena, dobře se nanáší
  • Marie Jana | 6. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    make-up krásně celou tvář prozáří, tyto výrobky používám denně, přestože mám dobrou pleť,nepotřebuji zakrývat nějaké nedostatky,ale cítím se po použití lépe, mohu všem ženám jen doporučit.

    • Pro
    • je perfektní, krásně matuje tvář, výrobky Dermacol používám již řadu let a jsou stále lepší!
  • merito | 5. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Cenově dostupné, dlouho vydrží,

    • Pro
    • padne, žádná alegrická reakce
    • Proti
    • nic
  • 20. únor 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Jemný krém snadno se roztírá.

    • Pro
    • snadno se nanáší přirozený vzhled
  • 20. březen 2016

    Celkové hodnocení: 10%

    • Proti
    • pne mi plet bohužel
  • 3. listopad 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • dobrý
  • 12. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 16. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 26. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 90%

  • 9. červen 2013

    Celkové hodnocení: 60%

  • 21. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 14. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 2. červen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 5. únor 2012

    Celkové hodnocení: 90%

Kosmetická a vizážistická
poradna ZDARMA
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací