loading

Recenze Avon Tužka na oči Diamonds 0,28 g

Kód produktu: kDKR0250

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 16. květen 2015

    Celkové hodnocení: 80%

    Krásná barva, jemné třpytky, příjemná manipulace, ale nevydrží dlouho. Barva a způsob nanášení mi natolik vyhovuje, že tužku kupuji pravidelně. Nicméně lepší výdrž bych ocenila :).

  • Jana | 22. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Mohu jen doporučit, jedna z mých nejoblíbenějších tužek na oči.

    • Pro
    • Skvělá tužka na denní i večerní líčení, nemaže se, jde snadno odlíčit a šedá se třpitkami vypadá skvěle-
  • Jana | 22. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Naprosto mi vyhovuje.

    • Pro
    • Dlouho vydrží, nemaže se, třpytky krásně zjemní jinak tvrdou černou, linka vypadá přirozeněji.
  • 11. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    dodá očím jiskru;-)

  • 11. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    dodá oku jiskru;-)

  • 11. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    - výborně se nanáší - vydrží celý den - snadné odlíčení - nemusí se ořezávat - výborná manipulace díky možnosti zašroubovat tužku dovnitř - výběr barev, včetně třpytivých barev - objednávám již několikátou a již bych nepoužila jinou tužku

  • 26. duben 2011

    Celkové hodnocení: 50%

    moc pekna farba, ale netrvacna, nevydrzi dlho na ociach, kvalita nic moc

  • 27. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 11. únor 2015

    Celkové hodnocení: 90%

  • 14. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 70%

  • 7. únor 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    je dobra

    • Pro
    • je mekka a dobre se sni maluje
  • 16. leden 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 16. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 22. říjen 2010

    Celkové hodnocení: 60%

  • 27. duben 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 6. duben 2010

    Celkové hodnocení: 100%

Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací