loading

Recenze Bourjois Tvářenka Fard Pastel 2,5 g

Kód produktu: kDKR0499

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 6. červen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    jsem s tímto pruduktem velmi spokojena,líčím se každý den a tvářenka vydrží hodně dlouho a hlavně se nesype

    • Pro
    • vydrží celý den
  • 26. duben 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Kupuji už několik let stále dokola a jsem naprosto spokojená. Balení dlouho vydrží, barva je přirozená, lehce třpytivá, zajímavé odstíny. bez konzervantů a parabenů, což má máto značek.

    • Pro
    • přirozená barva, dlouho vydrží, bez parabenů, dobře se na náší, příjemné skladné balení
  • 22. březen 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    doporučuji

    • Pro
    • dobře pigmentuje, jemná, dobře skladné balení, které dlouho vydrží
  • 14. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji.

    • Pro
    • Tento výrobek si kupuji opakovaně, ale teprve podruhé, protože vydrží opravdu dlouho. Vyhovuje mi po všech stránkách, vypadá přirozeně, je matný.
    • Proti
    • Nic.
  • 24. květen 2015

    Celkové hodnocení: 60%

    Uvítala bych, kdyby byl větší štěteček, balení a tvářenka byla bez vůně.

    • Pro
    • Vypadá přirozeně.
    • Proti
    • Malý štěteček na nanášení a dost silná parfemace.
  • xy2000 | 21. březen 2015

    Celkové hodnocení: 50%

    To že mi odstín až tak nevyhovuje není problém výrobku, ale můj špatný výběr. Nicméně tvářenka není zrovna dobře pigmentovaná. Přiložený štěteček je spíše nefunkční hračka. Nedrží moc dlouho.

    • Pro
    • Skladný
    • Proti
    • Pigmentace není zrovna výborná Malé balení
  • 13. březen 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    Produkt mohl být za tuto cenu trochu větší. Ale je to krásné malé kabelkové balení. Doporučuji.

    • Pro
    • Zatím používám krátce .Velká spokojenost.
    • Proti
    • Nic
  • Petra D. | 28. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Pro mne je to v oblasti tvářenek absolutní jednička

    • Pro
    • Nejlepší tvářenka na trhu, používám už asi 15 let! Skvělé barvy, vydrží, má krásné balení.
    • Proti
    • Malé balení :-)
  • Monika Klíčová | 23. březen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Určitě palec nahoru!

    • Pro
    • Úžasná, dlouho trvající barva...
    • Proti
    • Na mě celkem silná parfemace..
  • 23. leden 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    výborný produkt, nedrolí se, drží, pěkný odstín, všeobecně dekorativní kosmetika Bourjois je velmi kvalitní a jsem s ní hodně spokojena, mám i stíny a také velká spokojenost, a to jsem otestovala i dost jiných a dražších značek, takže mohu doporučit

    • Pro
    • výborný produkt, nedrolí se, drží, všeobecně dekorativní kosmetika Bourjois je velmi kvalitní a jsem s ní hodně spokojena
    • Proti
    • možná příliš malé balení, mohlo by být větší
  • 22. duben 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    naprostá spokojenost

    • Pro
    • obchod proběhl rychle, korektně, dodané zboží je kvalitní a za dobrou cenu, dárky byly milé
  • 15. duben 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    S tvářenkami od této firmy mám dobré zkušenosti. Jsou to ty nejlepší tvářenky na trhu. I když je cena vyšší, vyplatí se produkt koupit kvuli výdrži a malému množství na nanášení díky dobré pigmentaci.

    • Pro
    • Pigmentace Výdrž Lesk
  • Louisianka | 11. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Nepoužívám tvářenku ještě moc dlouho a mám i jiné, takže střídám, ale zatím jsem velmi spokojena a určitě bych tvářenky Bourjois doporučila.

    • Pro
    • Balení je kompaktní, barva tvářenky je krásná, dobře se nanáší, nepráší a ještě k tomu báječně voní :-)
    • Proti
    • Cena by mohla být vzhledem k velikosti o něco nižší.
  • 20. leden 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    dobrá zdravíčka na cesty do kabelky - je přiložen dobře tvarovaný štětec, není potřeba s sebou tahat zvlášt štětec na zdravíčka

  • Petra | 26. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    decetní líčení, koupím znovu, dlouho vydrží

    • Pro
    • vynikající,
    • Proti
    • nic
  • Zuzka | 12. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Moje nejoblíbenější tvářenka. Zatím mám jen odstín Lilas d´Or, ale plánuju pořízení ještě nějakých.

    • Pro
    • Krásné barvy. Velmi dobrá pigmentace. Výdrž dobrá. Roztomilé balení se zrcátkem, které je ale docela maličké.
    • Proti
    • Pro někoho možná příliš malé balení.
  • 27. září 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Asi nejlepší tvářenka, kterou jsem zatím vyzkoušela, drží celý den a má nádhernou, přirozenou barvu.

    • Pro
    • Krásná, jemná barva Vydrží celý den
  • 2. září 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Velmi prijemna tvarenka s super vuni

    • Pro
    • Super barva, prijemna vune
  • 30. květen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    celkově skvělá

    • Pro
    • celkově skvělá
  • 28. květen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Nejlepší tvářenka na trhu, cena/výdrž

    • Pro
    • Vydřží opravdu dlouho-krabička,téměř neubývá.Hezký voní.Výdrž solidní (záleží vždy jaký kdo má plet)
Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací