loading

Recenze Dermacol Vyhlazující báze pod make-up (Satin Make-up Base) 10 ml

Kód produktu: kDM1406

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 16. květen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám několik let Make-up se pak dobře nanáší

  • Hana H | 14. květen 2016

    Celkové hodnocení: 90%

    doporučuji

    • Pro
    • rozíratelnost
  • 29. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento produkt splňuje to, co slibuje. Pleť je krásně hebká, vyhlazená, rozšířené póry jsou méně viditelné. Pleť je po nanesení lépe připravená na aplikaci make-upu. Za mě doporučuji.

    • Pro
    • krásně hebká pleť po nanesení menší viditelnost pórů
  • Helena | 30. duben 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Asi bych za nízkou cenu opravdu neměla čekat nějaké "zázraky"...

    • Pro
    • V obchodě Krása.cz za celkem slušnou cenu (10 ml za 160 Kč). Nedráždivý výrobek, příjemná konzistence.
    • Proti
    • Od vyhlazující báze bych čekala vyhlazení, ale rozšířené póry vyhlazuje poměrně nedostatečně...
  • 10. únor 2013

    Celkové hodnocení: 50%

    čekala jsem lepší vyrovnávání nerovností pleti

  • 21. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Kvalitní česká značka kosmetiky za rozumnou cenu.

    • Pro
    • Vyzkoušela jsem poprvé. Ihned se vstřebává a zanechá pokožku jemnou.
  • Kristýna | 27. září 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám ho již dlouho dobu, jsem s ním velice spokojená.

    • Pro
    • Krásně vyhladí pleť
  • 14. květen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    splnil má očekávání

    • Pro
    • perfektní
  • 30. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    pleť je skutečně jako satén make-up krásně drží používám i na víčka a stíny vydrží bez slévání celý den v horku

  • 1. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    jsem velice spokojená, toto minibalení s sebou nosím neustále v kabelce

    • Pro
    • báze pod make-up je opravdu skvělý produkt, který lépe udrží make-up
  • petra | 16. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 15. květen 2015

    Celkové hodnocení: 70%

  • 18. únor 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 17. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 25. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 25. červen 2012

    Celkové hodnocení: 90%

  • 2. červen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 1. duben 2012

    Celkové hodnocení: 80%

  • 4. srpen 2011

    Celkové hodnocení: 50%

  • 29. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

Lhůta na vrácení 1 rokx

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací