loading

Recenze Dermacol Vyhlazující rozjasňující denní krém (Pearl Elixir Multi-Active Lifting Cream SPF 10) 50 ml

Kód produktu: kDM4155

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Lucie | 2. duben 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Krém je na pleti velice příjemný. Je lehký, lehce se roztírá a má jemnou vůni. Jsem velice překvapena, jak dobře ho snáší moje smíšená pleť. Z vlastní zkušenosti můžu doporučit i ženám nad 35let.

  • Milena | 25. březen 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    zaujala mne cena každodení používání se vyplácí určitě doporučuji

    • Pro
    • snadná aplikace
  • 1. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • úžasná konzistence, příjemná vůně pleť s ním opravdu ožila a vypadá přirozeněji, nevypadá unaveně a opět dostala barvu, používám s nočním a opravdu jsem nadmíru spokojená
  • 14. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    je vyborny

    • Pro
    • dobře se roztíra
    • Proti
    • nic
  • 10. červen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

  • 25. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • - tento produkt kupuji pravidelně a nemám k němu žádné výhrady.
    • Proti
    • -
  • 21. únor 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 30. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 11. říjen 2010

    Celkové hodnocení: 50%

  • 19. červen 2010

    Celkové hodnocení: 70%

  • Petra | 31. leden 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    • Pro
    • Vynikající denní krém. Mám smíšenou pleť a tenhle mi sedl. Používám i noční a taky super. Za málo peněz, hodně muziky.
Nakupte teď,
plaťte do 14 dní
a dopravu máte ZDARMA!
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací