loading

Recenze Dermacol Vyhlazující rozjasňující noční krém (Pearl Elixir Multi-Active Lifting Cream) 50 ml

Kód produktu: kDM4156

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 30. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Krém mi vyhovuje, zdá se mi, že je pro něm pleť projasněná a vypadá zdravěji a svěže.

    • Pro
    • příjemný hezky voní není příliš mastný
  • Milena | 25. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Produkt jsem si objednala nejprve ze zvědavosti na zkoušku,ale jsem spokojena. Používám ho každý den a plet je po něm určitě lepší. Proto jej doporučuji pro ženy po třicítce.

    • Pro
    • lehce roztíratelný a rychle se vstřebává
  • 18. únor 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    pěkně se roztírá vstřebává se jemná vůně zůstává po něm hebká pleť značka dlouholeté kvality rozhodně doporučuji ostatním

    • Pro
    • pěkně se roztírá vstřebává se zůstává po něm hebká pleť značka dlouholeté kvality
  • 1. březen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • na noc perfektní pro mou pleť - mám normální pleť po 30, která potřebovala trochu pomoci na oživení a doplnění vitamínů. A tento krém to splnil. Pleť je vyživená, má přirozenou barvu a není ráno suchá. Používám s denním a jsem moc spokojená.
  • 14. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    je vyborny

    • Pro
    • dobře se roztíra
    • Proti
    • nic
  • 7. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 13. květen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 21. únor 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 29. leden 2011

    Celkové hodnocení: 90%

  • 27. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

Lhůta na vrácení 1 rokx

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací