loading

Recenze Lancome Zesilující řasenka Hypnose (Custom-Wear Volume Mascara) 6,5 g

Kód produktu: kDKR0048

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • S.B. | 14. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    perfektní řásenka...

  • Jana | 8. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborná řasenka, nelepí řasy, vydrží dlouho, neobtiskává se. I když je voděodolná, řasy maluje krásně.

    • Pro
    • Krásné dlouhé řasy. I když je řasenka voděodolná, nádherně maluje řasy.
  • Jitka | 11. září 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Určitě bych doporučila pro dámy s citlivými oči

    • Pro
    • Je úžasná, byť je trochu dražší, ale jelikož trpím na zánět spojivek, tak tato řasenka je úžasná. Vůbec se nedrolí a já nemám problem se svěděním v očích:-)
    • Proti
    • Nic
  • Veronika Vejvodová | 18. leden 2012

    Celkové hodnocení: 70%

    Pokud máte peníze nazbyt, je to ideální volba:))))

    • Pro
    • Čekala jsem zázrak, ale dostavila se pouze spokojenost. Řasenka prodlouží,neslepí, ale nijak výjimečně.
    • Proti
    • Srovnatelná s řasenkami od MaxFactor, které jsou o 50% levnější.
  • Jana | 8. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    spokojenost

    • Pro
    • Nedrolí se Zvýrazní oči
  • 6. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Krásná řasenka, kde cena odpovídá kvalitě. Ráda si jí pořídím i příště.

    • Pro
    • Řasenka vykouzlí krásný objem a hlavně nelepí ani po nanesení několika vstev.
    • Proti
    • Zatím jsem žádné "Proti" neshledala.
  • 7. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    mam zkusenosti s Lancome, hledala jsem vyhodnou nabidku a nasla - spokojenost!!! urcite bych produkt doporucila ostatnim - vydrzi i hodne narocne pracovni dny

    • Pro
    • skvela kvalita
    • Proti
    • cena, ale v online obchodu velice dostupne
  • 3. červen 2016

    Celkové hodnocení: 20%

  • 19. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • krásně prodlužuje řasy, nedráždí oči (jsem nositelka kontaktních čoček)
  • 30. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

  • 23. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 23. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 18. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 90%

  • 9. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 50%

    dobra

  • 15. duben 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 3. březen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    skvělá

    • Pro
    • neslepuje, dělá krásně dlouhé, husté řasy
    • Proti
    • NIC
  • 8. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 6. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 30. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 90%

  • 11. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 80%

Nakupte teď,
plaťte do 14 dní
a dopravu máte ZDARMA!
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací