loading

Recenze La Chévre Zpevňující výživa nehtů 10 g

Kód produktu: kLCH071

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 5. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 60%

    lepší bude navštívit lékaře, protože toto není nic moc a po skoro 2 měsících by měl být nějaký efekt vidět ani nedoporučuji příště raději k lékaří, úspěch zaručen

    • Pro
    • zdá se mi, že mi trošičku pomáhá, ale to bude asi jen mé tajné přání koupila jsem si ho na základě recenzí
  • 4. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento zpevňovač jsem našla někde v diskuzi a objednala. Musím říct, že po pár dnech vidím zlepšení. Nehty se tolik netřepí, nelámou a aplikace je jednoduchá.

    • Pro
    • Již po čtyřech dnech se mi nehty třepí minimálně. Budu používat 28 dní, jak je psáno a uvidíme, věřím, že se mi nehty zpevní. Kamarádkám jsem objednala také, používáme všechny a chválíme.
    • Proti
    • zatím žádné
  • lulu | 7. květen 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    hlavne vydrzet a uvidite vysledek

    • Pro
    • funguje
  • Katrin | 30. říjen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Velmi kvalitní vyživující lak na nehty, resp. to není lak na nehty, ale výživa z kozím sirovátkem, nanáší se 2x denně, rychle se vsákne. Dodává nehtu sílu, nejlépe když si sundáte gelové (či jiné nehty) a máte je dost poškozené, tato výživa vám dodá opět jejich pevnost. Musíte aplikovat minimálně 1 měsíc, opravdu pravidelně a nelakovat si je, protože laky a následné odlakování nehet ničí. Stojí to za to vydržet. Já lak používám teprve 14 dní a vidím opravdu velké výsledky. Super. Za 95 Kč to fakt stojí :-)

    • Pro
    • Rychle schne Perfektně vyživuje nehet Po umělých nehtech, super věc na zpevnění vašich přirozených nehtů
  • 24. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji, koupila bych si znovu

    • Pro
    • opravdu funguje, nehty jsou pevnější
    • Proti
    • nevoní moc dobře
  • 5. duben 2014

    Celkové hodnocení: 70%

  • 28. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 80%

  • 23. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 70%

  • 7. září 2010

    Celkové hodnocení: 100%

  • 27. srpen 2010

    Celkové hodnocení: 70%

  • 26. červenec 2010

    Celkové hodnocení: 80%

Kosmetická a vizážistická
poradna ZDARMA
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací