loading

Červencová soutěž o 3 x Steblanc Hydratační osvěžující gelový krém

Výhra:

Steblanc Hydratační osvěžující gelový krém s obsahem 4 unikátních druhů vod (Aqua Fresh Gel Cream) 50 ml


Soutěžní otázka:

Jaká legenda byla inspirací pro vytvoření značky STEBLANC?





Pro účast v soutěži je nutné mít ve chvíli losování přihlášený zpravodaj o cenových akcích a novinkách. Po odeslání vaší odpovědi stačí potvrdit souhlas s jeho zasíláním, který obdržíte na email.

Kontaktní údaje:

Jméno
Příjmení
E-mail
Opište znaky z obrázku
Změnit obrázek

Pravidla soutěže:

1. Pořadatelem soutěže je společnost VIVANTIS a.s. se sídlem Školní náměstí 14, 537 01, Chrudim II, IČ: 25977687.
2. Účastníkem soutěže se stává každý návštěvník serverů společnosti VIVANTIS a.s. starší osmnácti let, který akceptuje pravidla soutěže a odpoví správně na soutěžní otázku.
3. Soutěž trvá od 1.7.2016 do 31.7.2016.
4. Výherci se stanou 3 účastníci soutěže, jejichž správné odpovědi budou mít pořadová čísla 64., 354., 652. a zároveň budou mít ve chvíli losování přihlášen zpravodaj
5. Určení výherců proběhne 1.8.2016.
6. Výherci budou o výhře informováni elektronickou poštou.
7. Každý soutěžící dává svůj souhlas se zveřejněním svého jména a příjmení na listině výherců, jež bude zveřejněna na internetových stránkách, které provozuje společnost VIVANTIS a.s.
8. Soutěže se nesmí zúčastnit zaměstnanci VIVANTIS a.s. a jejich rodinní příslušníci.
9. Účastník soutěže tímto poskytuje společnosti VIVANTIS a.s. souhlas, aby jeho e-mailovou adresu zpracovávala pro marketingové účely, tedy za účelem zasílání obchodních nabídek a služeb. Souhlas je poskytován na dobu neurčitou. Tento souhlas lze odvolat za podmínek stanovených platnými právními předpisy.

Správná odpověďna otázku z červnové soutěže:

Jakou ochranu poskytuje kosmetika PIZ BUIN? Před nepříznivými vlivy slunečního záření

Výherci z červnové soutěže: Hana Bäumeltová, Barbora Vančurová, Jaroslava Deršáková.

Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací